Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 9. november 2010

Ting kan fort ta litt tid...

Det går ikke alltid like fort i svingene i Bustehjemmet. Som for eksempel når en tallerkenhylle skal finne sin plass på kjøkkenveggen. Det er mye som skal klaffe. For eksempel skal furua bekjempes, og det kan ta langt flere malingsstrøk enn man på forhånd kunne tro. Dessuten skal Bustemannen ha verktøyet i orden, og det var ikke tilfelle når hylla endelig var klar til å henges opp. Men, alt har det med å ordne seg til slutt, og tallerkenhylla kom på plass.


Siden det var en grønnplante som igangsatte det hele, var det den som først fikk velge en plass på den nymalte hylla. Skjønt, dens plass var vel strengt tatt bestemt fra første stund.


Det finnes jo uendelig mange ting man kan putte på en slik hylle, og jeg vet ikke riktig om jeg er helt fornøyd med resultatet, men det fine er jo at man tross alt kan bytte ut og bytte inn stæsjet så ofte man bare lyster og gidder.


Sandkakeformene fra kjøkkenskuffen har fått plass i et Norgesglass, mens litt forskjellig sølvtøy, deriblant de gamle barneskjeene til Bustemannen, meg og mamma, har fått plass i et annet.


Den velbrukte barnekjevla mi får også ligge på stas frem til pepperkakebakingen om noen uker. Jeg syns ofte de mindre kjevlene er vel så gode å bruke som de store, og bruker den fortsatt til enkelte kaker.


Hos Brynem har jeg kjøpt denne fil de fer-kurven som jeg har fylt med telys. Vi brenner mye lys også på kjøkkenet, og det er kjekt å kunne ha litt påfyll like i nærheten.


Det skulle jo virkelig tatt seg ut om man hadde tallerkener i en tallerkenhylle (hallo liksom), så i stedet har jeg funnet frem den gamle eventyrboka etter mamma og noen gamle noteark.


Et par utgaver av BoligPluss er også viet plass, og reservesettet mitt med englevinger får henge her når de ikke er i bruk. (Eller, er dere kanskje ikke så lettlurte?)


Det er ikke bare enkelt. Å få alt til å passe sammen. I riktig mengde. Med riktige farger. Sammen med alt som befant seg på kjøkkenet fra før. Så veldig galt har det absolutt ikke blitt, men det får jo ikke stå i fred mer enn et par-tre uker til, for da skal jo første del av jula i hus. Jeg gleder meg!


Det er like spennende å åpne eskene med advents- og julepynt hvert eneste år, for jeg har alltid noe liggende som jeg rent hadde glemt. Men, før den tid må jeg se å få fullført mitt neste kjøkkenprosjekt; nemlig å sy nye julegardiner. Mon tro hvordan det vil gå?

 
 

5 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Så fint det ble! Mange fine ting med gode minner knyttet til, det er jo helt klart den beste pynten. -og enig med deg i at småkjevler rul(l)er! stjeler ofte min datter sitt lille fancy knallrosa kjevle når vi baker pepperkaker & kakemenner. *♥*

Hegeslilleboble sa...

Å, det ble bare nyyydelig!!! Flotte ting du har samlet sammen!

Pafrika Og Belkini sa...

Det høres ut som om du går rundt med englevinger støtt og stadig, og det høres riktig så koselig ut! Tenk hvis man bare kunne slenge på seg et par vinger, en dag man har lyst å være litt ekstra snaisen, og i tillegg kanskje føler seg litt mild og snill?
Det er for lite englevingerbruk i hverdagen, spør du meg. Men tallerkenholderen ble fin, og den lille hengeren med tråd eller hyssing på, utrolig kul!

verdens heldigste mamma sa...

Hei snuppeluppi! :)

jeg føler nesten at jeg har ramla av lasse i bloggeverden! men det tar seg nok opp igjen!

Lekkert med talerkenhylle! det er så koselig syns jeg. Din var veldig fint pyntet!!

Jeg har lagt inn komentar under bloggetreffet!;)

Si ifra igjen, om og når avt :)

KLEM!

Huldra sa...

Tror det vil gå veldig bra jeg, for jammen er du flink til å pynte også. Herlig og personlig kjøkkenhylle. :)

Related Posts with Thumbnails