Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 8. oktober 2013

Om kaos. Stort mer er det ikke.

I dag er det skikkelig høstvær ute, og jeg burde sikkert skrevet et lengre innlegg om å sitte under pleddet i sofakroken, med en kopp varm kakao mens jeg lytter til vinden utenfor og kjenner varmen fra ovnen i ansiktet. 


Joda, det er høstvær ute, men ikke mye kos inne av den grunn. Det står fullstendig på hodet i alle treogtyve rom, og koselig er ikke akkurat et adjektiv som er brukandes i øyeblikket. Kaotisk; uryddig; utrivelig; da begynner vi å snakke! 

Det er godt å føle at man havner på riktig plass her i verden, men å være på flyttefot er ikke fullt så fantastisk. Jeg forsøker å forklare Busteliten at mamma og pappa ikke har tenkt til å være så framsynte som oldemor og oldefar (som vi overtar huset etter), og flytte mens vi ennå kan flytte selv, og at dette om en god del tiår blir hans problem. Jeg tror imidlertid ikke at han helt forstår rekkevidden av mors ansvarsfraskrivelse angående eget bo, for han bare ser på meg og skrattler. Ja, ja. Den som ler sist, ler best, tenker jeg. 


I går ble jeg ferdig på kjøkkenet, så langt det lot seg gjøre. Kjøleskapet vårt står fortsatt nede i garasjen (mens jeg snylter på en ledig hylle i det som bestemor og bestefar enda ikke har tatt med seg til sitt nye hjem), og Bustemannen har satt himmel og jord i bevegelse for å booke tid hos en elektrikerkamerat, slik at vi kan få en 20 ampere sikring til komfyren. Bare sånn for å finne ut i det han skal "dobbelt"sjekke sikringsskapet at "oj! Her er det jo 20 ampere allerede!". Så, da regner jeg med at jeg kan få den fænsi tøtsjkomfyren min inn på kjøkkenet allerede i dag, uten besøk av elektrikeren.


I dag er planen å finne frem et par gulvtepper, hente ut et bord fra lekestua (interiørskatter kan man finne hvor som helst), få resten av kvote-whiskeyen (valuta for penga når man er på utenlandstur må man jo selvsagt ha!) inn i hjørneskapet, og kanskje finne frem noen duker og lysestaker slik at det kan begynne å se ut som et hjem og ikke bare et oppbevaringslager for gamle møbler. Også får vi se hvor langt vi kommer. Erfaring tilsier at alt tar ganske mye lenger tid enn hva man egentlig hadde trodd!  


Jo! Også får vi TV installert i dag! Det skal bli helt greit etter en måned med Brannmann Sam og Kaptein Sabeltann på Youtube. 

Dere andre, dere får ha en fin dag i deres velorganiserte og ryddige hjem. Vi blogges!


 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Høres velkjent ut! Har selv flyttet opptil flere ganger de siste årene.

Lykke til med utpakkingen og organiseringen! Regner med du skal bruke et par av de 23 rommene til å stable bort alt rotet, så det ordner seg nok i god tid før jul, skal du se :-)

Anonym sa...

Lykke til!! Alt har jo en ende! Og tenk bare så mye du får rydda ;) i :)

Related Posts with Thumbnails