Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 18. desember 2012

Statusoppdatering

Hatten av for dere som rekker å blogge hver dag nå i denne førjulstida, altså! Her i Bustehjemmet har vi mer enn nok med å holde hodet over rotet vannet for tida, og aller minst å blogge. Jeg sniker meg likevel til å gi et lite livstegn, mens Tante Synnøves Kokoskaker står i ovnen. 

Ja, for det er travle tider i Bustehjemmet for tida. Gangen vår, som for noen uker tilbake bare var sten og fjell, er så godt som ferdig. Julegaver handles, lages og pakkes, julekaker bakes, arbeidet skjøttes og adventslyset gjør det ikke. Det forsøker å innbille oss at det er Luciadagen i dag, og selv om vi så gjerne skulle hatt de dagene ekstra, så innser vi at tida flyr, og den spiller slettes ikke på lag med oss.


I dag har jeg hatt en fridag for å forsøke og komme litt nærmere målstreken med alt som skal gjøres. Blant annet har jeg fått unna julehandelen. Klokken 09.04 parkerte jeg foran Nordby-senteret, som bil nummer åtte. De syv andre tilhørte pensjonister. Så da fikk vi unna julehandelen, da, pensjonistene og jeg. "Legg" på Systembolaget måtte jeg også vise, så sånn sett ble det en god dag. Jeg liker å bli spurt om "legg", for da ser jeg i alle fall ikke så utgammal ut som jeg føler meg. Smuglet gjorde jeg forresten også, ung og dum som jeg er, men det bør jeg sikkert ikke legge for mye ut om her i offentligheten og greier. Jeg vet ikke hva straffen for en ekstra vinflaske er, jeg? 

Ellers er det strengt tatt ikke så mye og melde fra Bustehjemmet... Eller altså, det er det helt sikkert, men jeg har jo ikke tid til å melde det, så da blir det jo så som så med det. Jeg har forresten trukket en vinner av Elefant-give awayen, og det ble Livet i Casa Didriksen. Gratulerer! Send meg en mail, også fikser vi det praktiske.

Sånn, nå er kokoskakene ferdigstekt, og nye oppgaver kaller, men da vet dere i hvertfall at vi lever. Bustemannen, Busteliten, og jeg. Også hybelkaninene. Og Ulf.

 

6 kommentarer:

RoseSommer sa...

God jul til deg og dine. Kakene ble gode??

Åshild sa...

Jeg har vel forberedt
desemberinnleggene for en stund siden. Ellers vet jeg ikke om det hadde blitt tid.

Er veldig spent på den nye gangen deres.

Elisabeth Kras sa...

Fint med livstegn :-) Alltid morsomt å lese bloggen din :-)

Mormorfarmor Inger sa...

Hilser fra hybelkaninene her :) De storkoser seg og håper på en hvit jul! Vi var jo på pensjonisttur vi også, men dro til gamle polet, gamle som vi er, og der var det ingen kø kl. 11. Vi trengte ikke vise legg. Fillern. Håper hver gang, men toget har visst gått...
Det blir jul, uansett om man ikke rekker alt!
Klem fra ei med noen års erfaring med julestress (det roer seg med åra!)

JunePune sa...

Klarer ikke blogge hver dag jeg heller nå.. Juleforberedelser og syke unger tar tid! iallefall når gubben er offshore gitt..
Men i dag har jeg selv vært i skauen å hentet et juletre hjem, fikk det på fot og jeg og ungene har pyntet det :)
Alle gaver er i boks også :D Det blir jul!

Unknown sa...

Litt blogg-tørke her og og kjenner jeg allerede er litt sliten av jul, jul, jul. Så mye mas før om jula før den starter liksom! Vi får prøve å nyte de siste dagene ;) God førjulstid!

Related Posts with Thumbnails