Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 19. desember 2012

Og vi bah hiv og hoi lizzm

I Bustehjemmet er vi som kjent litt mot normalen. Det er liksom greia vår. Nå for eksempel, mens jorden er deilig og himme'rn likeså, så er Busteliten og mutter'n hans i stedet ute og seiler på de syv hav. Igjen. Med jevne mellomrom så havner Busteliten og jeg på Kaptein Sabeltann-kjøret, og om ikke midt i førjulsstria, hva er vel et bedre tidspunkt for litt skattejakt og sjørøveri?

Og jeg mener, hvilken sjørøver tisser ikke
i buksa av frykt når de treffer en sjørøver-cæpt'n
med Bjarne Betjent på t-skjorta!?

Med innbilt sjørøverhatt og lange, sorte krøller, så seiler vi avsted i Den Sorte Dame (som egentlig er en koksgrå V50), mens vi gauler at vi er sånn skikkelig dritfarlige, og at nå må alle passe seg for her kommer vi liksom, og skal ta skatten! Noen særlig stor effekt har det dog trolig ikke, for det er ganske mange andre skuter (alle de andre bilene) ute på sjø'n for tida (som egentlig er de omkringliggende riksveiene og E6), og ingen av dem ser ut til å bry seg det minste om at vi kommer seilende i sjørøverskuta vår. Det er kanskje noe med trauste stasjonsvogner som ikke virker så fryktinngytende på folk. Jeg vet ikke. 

Sjørøverflagget er i alle fall heist til topps om dagen, og mens vi hiver og hoier og ler sånn skikkelig farlig (he-he-he) på grovmålet, så får vi unna juleforberedelsene i en fei. Langemann (a.k.a. Bustemannen) settes også i sving, og i morra har han ordre fra kapteinen om å skure dørken i gangen (han bare vet de'kke ennå). Her skal det bli jul, ja! Men så spørs det, da, har Kaptein Sabeltann juletre? Det er Busteliten og jeg litt usikre på. 

- Hvilken sang er din favoritt om dagen? - 

Hiv og hoi fra


 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Her går det i julesanger fra DDE ;)

Elisabeth Kras sa...

Så heldig barn som har mamma som er med og leker på den måten! Det er det ikke mange som har! Og ja, har nettopp skaffet meg (noen år sent ute) juleCDen til Celine Dion, så den er det som gjelder her! :-)

Ymmeli sa...

God jul og godt nyttår ønskes deg og dine! Blogghilsen fra Ellen.

Livet i Casa Didriksen sa...

God jul!!

Related Posts with Thumbnails