Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
lørdag 10. november 2012

Vi har endelig fått besøk!

I snart tre måneder har vi ventet. Ventet og ventet. Vi stod her, klare til å ta aller hjerteligst i mot dem, men kom de? Vi var på nippet til å gi opp, og tenkte som så, at da kom de vel ikke hit denne gangen, da. Men så! 

"Gjett hva Busteliten har fått?" Bustemannen var fra seg av begeistring, og kom nesten ut gjennom telefonen min. "Busteliten fått? Åssen skal jeg klare å gjette det?" "Jammen så tenk deg om da! Hva er det vi har venta sånn på?" Jeg måtte sette meg ned. Var det virkelig sant? Hadde han fått.... "Vannkopper?" "Ja!" hoiet Bustemannen. 

Busteliten har omsorg for små marsvinromper...

Hele Busteliten er dekket av små, vablete, røde prikker. Ryggen, armene, magen, foran, bak (!), i hodet... Og han merker ingenting! I min naivitet så jeg for meg en stille og rolig helg med et sykt barn, men der måtte jeg se igjen. Den vesle kællen er helt uberørt av disse små, berømte prikkene sine, og holder koken som før. I hvertfall foreløpig, all den tid nye prikker stadig popper ut. 

Nå høres det kanskje ille ut å ønske barnet sitt sykt, men vi har hatt en teori om at det er greit å bli ferdig med disse vannkoppene før Busteliten er stor nok til å forstå at det går an å klø seg med neglene. Litt gnukking med nevene gjør trolig mindre skade enn pirking med små, skarpe negler. Og - nå blir vi altså ferdig med dem. I går kom de, og vi er med andre ord i gang med runde fem av sykdom, totalt sett, siden barnehagestart. Denne gangen slipper imidlertid Bustemannen og jeg unna siden vi har hatt vannkopper tidligere. (Skjønt, jeg er fortsatt ikke ferdig med den penicillinkuren jeg begynte med for tre uker siden i går...)

... men har ikke noe i mot å skremme livskiten ut av dem heller!

Ellers holder vi koken vi andre også. Bustemannen har blant annet revet ut utgangsdøra og veggen vår i dag. Noe må man jo ta seg til... Jeg for min del skal klargjøre fardsdagsgavene til i morra, men først har jeg lyst til å minne om den flotte give awayen her på Bustebloggen. Den trekkes i morra, så du har fortsatt tid til å melde deg på! Og til alle nye følgere: Velkommen! Enda godt det er cyber space dette, ellers hadde dere løpt stor smitteriskio ved å komme hit, er jeg redd.

Ha en fortsatt fin helg, folkens!
Vi blogges!

 

6 kommentarer:

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Oj da! Stakkars busteliten! Men det er godt å bli ferdig med det, for desto eldre, desto sykere! Ham får en god bedring klem fra meg! Og så må jeg skynte meg å delta på Give Awayen din, før det er for sent!

God lørdagskveld, og fin farsdag til Bustemannen i morgen!

Klem Cathrine :-)

Shy sa...

Vannkoppar er godt å bli ferdig med når dei er små. Eg fekk det når eg var 18, og eg var SJUK....

Livet i Casa Didriksen sa...

Er så enig med deg, har forsøkt alt jeg kan å få ungene smittet med vannkopper, men får det bare ikke til. Skulle tro de var født immune. Selv hadde jeg vannkopper som toåringen, det var fælt! God bedring i heimen!

Unknown sa...

hehe, så kjekt og få¨koppene så tidlig ja, det er en kjempe fordel:)
Og godt og høre at han ikke er plaget, for det kan virkelig være ille det der...:(

Håper dere fikk en fin farsdagsfeiring i dag, her ble det god middag og kake + en stor innpakket sjokoladeplate, hehe:))

Ha en fin fin kveld:)

Mormorfarmor Inger sa...

Gratulerer med vannkopper i hus! Helt enig i at det er greit å bli ferdig med dem, og håper de forsvinner fort!

Huldra sa...

Så bra! Deler tanken deres, for jo større man blir, jo verre er denne prikkesyken. Selv var jeg full av vannkopper fjorten dager før jeg skulle føde. *urk*

Ønsker god bedring til deg, og håper "besøket" ikke varer så lenge. :D

Related Posts with Thumbnails