Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 8. november 2012

#fyfiller'njegerSÅSMART!

I går var det temmelig kaldt i Bustehjemmet. Ja, det var faktisk temmelig kaldt utenfor Bustehjemmet også. Bustenellik er tidvis en frossenpinn, og selv om jeg liker å ha det relativt kjølig på soverommet, liker jeg likevel å ha det varmt og godt under dyna. Superundertøy, flanell og en sau er standard vinteren gjennom, og nå er det vinter. Iallefall så godt som. Det var dog ikke vinteren som skulle være temaet i dette innlegget, snarere sauer. Igjen. Jeg elsker sauer, og har sikkert pjattet om dem hundre ganger før her på Bustebloggen. 

Nuvel. Det var altså en kald dag i går (derfor tok jeg på strømpebukser i dag, før jeg sjekket gradestokken, som viste plussgrader. Dumt trekk.), og jeg var sikker på at jeg var frysedøden nær da jeg krøp til sengs. Heldigvis lå det jo en varm og svær sau og venta på meg, og mens jeg gjorde meg i stand for natten var det at jeg begynte å tenke... 


Siden fleece er syntetisk, så MÅ jo bare sauen ha kommet før mennesket. Håsstan skulle mennesket ellers unngå å fryse i hjel når det er kaldt og man skal legge seg? Og hadde menneskeheten frosset i hjel fordi det ikke fantes sauer, så voilà! hadde ikke du og jeg vært her. Helt logisk! 

Når man er så smart at man kommer på noe slikt helt av seg selv, må det jo selvsagt Facebookes, og Instagrammert som man er slenger man på en #fyfiller'njegerSÅSMART! Responsen lot ikke vente på seg... Fru Andersen var raskt ute, og mente faktisk på at jeg ikke var så smart (!?) fordi at (and I quote) "det ble skapt himmel, jord, dyr (inkludert sau sikkert), trær og sånn før mennesket". Jeg leste, og tenkte bare "hæ? Ikke smart? Hei! Vent!", kasta meg over Facebook-tastaturet og konkluderte med følgende:

"Tenk på evolusjonen da! Det ene utelukker jo ikke nødvendigvis det andre. Det va'kke sånn at Gud rakk og skape alle dyr på én gang heller. Tenk på sånne små veskehunder (som jeg forøvrig til stadighet forveksler med marsvin, nærsynt som jeg er (helt sant, red.anm.)), tror du Gud forhasta seg med de? Vesker var jo ikke engang oppfunnet lizzm *måpefjes* Sauen derimot, den MÅ ha vært tidlig ute. Uansett rekkefølge..."

Så gikk det et par timer, og så begynte jeg å lure igjen, for fantes sauene da det var istid, da? Ble det ikke fryktelig kaldt på bena for dem? Og hadde de brodder? Sklir ull godt? Dessuten, hvem varmer sauen når sauen fryser? #erjegegentligSÅSMARTallikkavæl?


6 kommentarer:

Unknown sa...

Heheh, ja her ser jeg du har tenkt og filosofert en stund! Og konklusjonen er? Tror du må tenke mer på dette jeg :=)

bevaremegvel sa...

Herlig innlegg!
Takk for at du ga meg noen gode smil og latter underveis.
Lykke til med fortsatt undring :)
Klem

Livet i Casa Didriksen sa...

"smilefjes" "smilefjes" "smilefjes" Er ikke lett slike dype filosofiske essensielle spørsmål..

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg tror du tenker for mye.....

Fru Andersen sa...

Haha, jeg tror du må begynne å telle sauer (!!!!) slik at du sovner og ikke blir liggende å tenke så fælt ;-)

Klem på du!

A K sa...

Hehe, jeg må jo være hjernedød skjønner jeg,,, tenker ikke over sånt jeg ;)

Ett lite tips i disse kalde tider... Når lillemann sklir rundt på skoene sine i vinter bør du tre på ullsokker utapå skoenen hans! Verdens beste "brodder"! Lærte det i bhg her i fjor så mine fyker rundt med sokker utapå og er ikke lenger bambi på isen. Skal sies at pappas tennissokker (her i huset er jo de normalt store, mulig at dere har for store pappasokker til den bruken...) funker også og holder litt lenger enn ullsokkene, billigere blir det også ;)

Ha en fin helg :)

Klem

Related Posts with Thumbnails