Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 12. november 2012

En forsinket trommevirvel

Go' mandag, godtfolk!

Den observante har helt sikkert fått med seg at Bustebloggens give away ikke ble trukket helt etter skjemaet. I går, da vinneren egentlig skulle bli trukket, brukte jeg all min tid på å klø Busteliten. Da jeg ikke klødde på ham, forsøkte jeg så godt det lot seg gjøre å få litt søvn. Jeg var nok litt kjapt ute da jeg proklamerte at "detta går så fint såtte!". Stakkars, stakkars, gutt. Men, mer om det siden. 

Nå! Hvem stakk av med den fine lyslykta fra Holmegaard? Jeg kunne helt sikkert skrevet en hel masse fjas og holdt dere på pinebenken sånn skikkelig kjempelenge. I stedet... 


Gratulerer Villa Wonka! Du må nå rydde plass til en smekker lykt.
Send meg en mail, også ordner vi det praktiske, hæ?

Til alle dere som deltok: Tusen takk for at dere ville delta! Og tusen takk for så mange varmende ord dere har lagt igjen. Det kom mange "skjulte" lesere frem denne gangen, og jeg setter stor pris på å få "se" hvem dere er. Legg gjerne igjen noen ord ellers også - det er så koselig å ha kontakt med dere. Når det er sagt, så har jeg ikke vært en sånn alle tiders bloggvenninne selv i det siste; sånn er det desverre i perioder med mye jobb, sykdom, oppussing og enda litt til av de to førstnevnte, men jeg prøver. 

 Om litt kommer det en ny give away her på bloggen, so stay tuned. Nå er det kontorarbeid som gjelder for denne frøkna. Puh! Ha en fin kveld folkens - vi blogges!

 

3 kommentarer:

Huldra sa...

Gratulerer så mye til vinneren! :)

Huffsa.. Ikke godt å høre det klør masse hos busteliten likevel. Lærte at væsken fra blemmene smitter til enda flere blemmer da jeg hadde vannkopper, så jeg tipser om å være forsiktig så de ikke sprekker. Regner med dere vet at hvitvask letter litt på kløen. :)

Villa Wonka sa...

Næææ… så moro å vinne! Nå ble jeg glad :-) Den lykten er jo kjempe fin!

Tusen takk og masse god bedring til busteliten!
Mail er på vei :-)

Klem Kristin

Fru Andersen sa...

Hihi, det er jo så mye man skal huske på så vinneren er nok bare glad hun vant ;-) Ikke lett med liten som klør da, her er det to av fire som ikke har hatt vannkoppene, burde vel fått de snart...har en tedens til å komme når det passer minst ;-)

Sees snart da !

Related Posts with Thumbnails