Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 17. februar 2011

Sengeblogging

Det er ikke bare på Bustebloggen det er stille for tida. Også i Bustehjemmet er det stille. Muuuusestille. Faktisk er det så stille, at hørselvern burde vært påkrevd om en knappenål falt. Men, nå er ikke det en aktuell problemstilling likevel, for når Bustemannen er på jobb, er det bare jeg som er hjemme, og jeg er syk og da er knappenåler det siste jeg bryr meg om å kaste i gulvet. Øregangene er dessuten så tette, at jeg ville ikke hørt det om en hel bataljon plutselig skulle befinne seg midt i rommet her. Å si at det er muuuusestille er forresten en overdrivelse også, for stillheten avbrytes hyppig av et buldrende atsjo og/eller kraftige snyt. Takk og pris at jeg fikk et ekstra sett med lommetørklær til jul, ellers hadde det raskt vært duket for drama.

Siden helgen, har hverdagen for det meste dreid seg om å utvikle nye pusteteknikker for i det hele tatt å overleve, og snørr. Masse snørr. Jeg kunne skrevet side opp og side ned om farge, konsistens og mengde av forannevnte, men jeg har såpass med vett i behold at jeg forstår at disse studiene ikke er av større interesse for allmennheten. I stedet nøyer jeg meg med å nevne at jeg tror jeg ønsker meg nok et sett lommetørklær til bursdagen min neste uke. Det går hardt på beholdningen om dagen!

Til Bustemannens store glede, er også stemmen min så og si forsvunnet, så han slipper å tvinges inn i for ham totalt uinteressante diskusjoner om ting som han mener ikke er noe å diskutere. Jeg har ikke nok stemme til å diskutere med likevel, og da er det ikke bryet verdt. Bustemannen har imidlertid måttet påta seg arbeidsoppgaver som for ham er fullstendig uvante, og det kan vel forsiktig nevnes at det har blitt mye pizza til middag denne uken. Huset forøvrig ser heller ikke særlig innbydende ut, men det får bare være. Jeg oppholder meg for det meste bare i senga likevel, og da ser jeg ikke rotet før jeg er frisk og rask nok til å ta tak i det selv. Greit for meg. Jeg bryr meg fint lite akkurat nå uansett.

Så joda, jeg lever, men det blir ikke så mye blogging av den grunn. For det første er det begrenset hva man orker når man ligger slik, potte tett i samtlige av kroppens øverste åpninger, og med vaselin til hårfestet (man blir jo sår også skal vite). For det andre, er det dessuten lite man får å blogge om når man ligger slik og glor, vekselsvis i taket, veggen og på katten som ligger og sover. Jeg spiller litt Bubble Shooter, men ærlig talt... Jeg var forresten på koselig bloggtreff hos Wilhelmine på lørdag, men det har vertinnen selv skrevet så godt om, så dere kan jo bare titte inn til henne om dere er nysgjerrige. Og mens jeg har ligget badet i snørr og selvmedlidenhet siden helgen, har det dessuten kommet til  hele syv nye følgere! Velkommen skal dere være, alle som én!

Dere må for all del ikke glemme å melde dere på Bustebloggens give away før dere går. Det er mange lodd igjen i bøtta, så det er bare å ta en titt. Så blogges vi plutselig... Og den store mangelen på illustrasjonsfotos? Takk meg!

Ha en fin torsdag! Eller var det onsdag? Fredag?

13 kommentarer:

Elin sa...

Huffamei da....er ikke greit når man blir sengeliggende nei:(...Men får håpe at det blir bra igjen snart:)
Ønsker deg masse god bedring:)

Klemmer Ea

Refleksjon på livsvegen sa...

stakkar!

god betring :-)

Frøydis sa...

Neiåneiånei, hvilken tragedie at Bustenelliken er syk! Jeg sender mine besteste godbedringtanker sporenstreks, og håper Fruen blir frisk!

Veldig glad du ikke skrev alle fargene...grønt KAN nemlig være pent...men kommer ann på i hvilken kombinasjon ;-))

Trøsteklem fra meg

Shy sa...

God bedring til degdu som nettopp er på beina etter ryggvondt.

InstatreffNorge sa...

Så kjedelig å være syk:( Nå er vi hanglete og forkjøla på andre uka her..er såå lei:P Hvordan går det med det andre da?:)
Du får kose deg under dyna med pizza og det som må til for å bli frisk;)

God bedrings klem

sylvia sa...

Masse god bedring til deg,
godt du har humør selv om du er syk, ja merker du har humør..
pass på deg selv nå vennen.
klem fra sylvia

Mona Christin sa...

Hei.

God bedring. Vi kjenner vel alle til både farge og konsistens under forkjølelse. Finnes det noe verre??

Kos deg så godt du kan.

Klem Mona C

Renate sa...

God bedring! Synes det er på tide at du snart får en periode der du er frisk ;)
Klem

Pia sa...

Ha ha, straks fredag! God bedring!

Martilie sa...

GOD BEDRING!
Håper du snart er på beina igjen..

Klem fra Tove

rockefår sa...

Vi lesere kan vel være glad for at det ikke var så mange bilder av f.eks snørr i ulik farge og konsistens, selv om lommetørklene sikkert er fine...

God bedring ønskes deg!

Fru Andersen sa...

Dakkar liten!

SKjønner formen ikke er på topp nei! Det er noe herk når en føler seg så utrolig sliten og "tett". Håper du er litt bedre i dag;-)

Her er alle på skole og i barnehage i dag, friske og i farta, mens jeg holder sofaen..... Ingen ble hjemme for å pleie meg nei! Jeg som ikke har gjort noe annet ennå løpe rundt med snytepapir, spybøtter, hostesaft, skiftet kanal på tv etter ønske og til og med kjøpt nye dvder og blader til alle pasientene! Joda, utakk er verdens lønn, hihi!

Jeg må til og med skifte tvkanal selv!

Vi får søke trøst i noe som kan minne om felles skjebne, krysse fingrene og håpe på bedre tider!

En skikkelig god snørrklem til deg fra meg!

Anonym sa...

Foreslår at du setter opp eit webkamera og sender oss direktebilder frå sjukesenga. Det kunne kompansere for manglande illustrasjonsbilete.

Måtte snørra snart tørke inn

Related Posts with Thumbnails