Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
lørdag 6. november 2010

Trekning av give away

Skulle dere sett på makan! Så fikk dere altså et døgn ekstra til å delta i Bustebloggens give away. Ja sånn kan det gå når man får uventet og koselig besøk i Bustehjemmet; da må dere holdes på pinebenken litt til.

Ja nå er du nok nysgjerrig, for er det kanskje nettopp du som stikker av med den flotte lyslykta i sink fra Brynem? Det har vært hard konkurranse, og 112 personer har trukket minst ett lodd hver. Det blir mange lodd av slikt. Mon tro om det var nettopp ditt som ble trukket?


Det er jo ikke grenser for hvor kreativ man skal være når man trekker vinneren av en slik give away. Jeg har brukt noen dager til å fundere over hvorvidt jeg skulle la vinneren avgjøres ved hvor mange rosiner jeg fant til sammen i ti boller, antall sokker i klesvaska, antall tørk på femten meter toalettpapir, hvor mange blader som henger igjen på plommetreet vårt… Men så bare: Jeg putter alle loddene i en fotogen bolle og trekker ett derfra! Eureka! Alle andre er så originale, så hvorfor kan ikke jeg bare rett og slett være litt kjedelig?


Som sagt så gjort, og den heldige vinneren ble…


Bergljot! Gratulerer med ny lyslykt, kjære deg. Dette syns jeg virkelig du fortjente akkurat nå. Send meg navn og adresse på e-post, så kommer den til et postkontor nær deg så fort som mulig.

Responsen på give awayen har vært overveldende, og til alle dere som har deltatt vil jeg bare få si tusen takk. Et tusen takk fortjener også Brynem, som har sørget for premien. Jeg var innom butikken deres senest i går, og som alltid ble jeg møtt med et smil, en hyggelig prat og en hjelpende hånd. Bor du i nærheten, så bør du absolutt titte innom dem.

Holde på pinebenken - check
Trekking av give away – check
Tusen takk til alle sammen – check

De siste ukene har jeg fått mange nye følgere, og i går rundet antallet 90. Det er så moro å se at flere og flere har lyst til å følge med på Bustebloggen, og et varmt velkommen til alle dere som er nye. Det er et kjærkomment avbrekk i en hektisk hverdag og pusle med denne bloggen, og jeg finner mye glede i å skrive. At noen også kan finne glede i at jeg skriver, gjør gleden ekstra stor. Jeg skal ikke legge opp til tvangskommentering, men det er veldig hyggelig hvis dere som titter innom her legger igjen en liten hilsen og forteller hvem dere er; jeg er nokså nysgjerrig på hvem alle dere som daglig eller ukentlig titter innom Bustebloggen min er. Kanskje kan jeg på den måten finne noen nye blogger også?

Dagen i dag har vært en lang dag, med en arbeidsdag på nesten elleve timer. Resten av dagen skal brukes foran TV-skjermen med god mat og lørdagsgodt. I morgen har jeg fri, og det skal bli deilig å bruke dagen til ingenting (foruten litt skolearbeid da selvfølgelig, eksamen nærmer seg med stormskritt, og panikken er i ferd med å ta overhånd).

Ha en fortsatt god helg, kjære dere!
 
Busteklem fra

7 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Gratulerer til den heldige vinneren :) Alltid koselig å besøke denne bustete bloggen, for her kommer man alltid avsted med et smil om munnen :)

eventyrLise sa...

Gratulerer til vinneren :) Synd det ikke ble meg ;)

Pia sa...

Så bra at Bergljot vant!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer til Bergljot, så fint at akkurat hun vant nå. ☺

Anonym sa...

grattis til kjempeheldig vinner!!
:D

Huldra sa...

Håper du fikk den stille og rolige fridagen du lengtet etter i dag. Det fortjener du etter en så lang lørdagsjobbings. :)

Grattis så mye til Bergljot for en lys og fin tilværelse i høstmørket. :)

Bergljot sa...

Tusen, tusen takk. Nå ble jeg glad! Stor klem

Related Posts with Thumbnails