Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 7. september 2010

Bedre sent enn aldri...

... som brura sa. Nei vent - dette skulle liksom være et seriøst innlegg. Vi prøver på nytt: Bedre sent enn aldri å fjerne de døde stemorsblomstene på trappa. Se så!

Den observante ser kanskje at benkene ennå ikke er malt?

Når jeg kom hjem i ettermiddag, tok jeg meg selv i nakken og kom meg ut i frisk luft. Trappa har sett helt forferdelig ut de siste ukene, og det var på høy tid å gjøre en forandring. Før helgen (!) kjøpte jeg fire lyngplanter som har ligget henslengt på trappa siden, men i dag fikk jeg de endelig over i potter. De pottene som vårens stemorsblomster har stått i til nå. Bedre sent enn aldri...


Når jeg først var i gang, klargjorde jeg trappa for vinteren også. Den fine lykta vi fikk til bryllupet vårt kom på plass, og det samme gjorde vedkurven.


Bustemannen har for seg at jeg aldri henter ved, men hvor han har fått den ideen fra, er noe uvisst. Faktisk er det jeg som henter mest ved her i løpet av en vinter, og nå har jeg til og med vært førstemann! Hører du, Bustemann? 


Midt i idyllen står denne gamle blikkboksen. Den er ikke akkurat en fryd for øyet, men jeg syns liksom den er litt sjarmerende likevel. Bustemannen, som er tømrer (hvorav all kappveden), bruker den til å tømme lommene i, så den gjør jo litt nytte for seg også. 


Så, nå står sommeren i skjulet og venter til neste år, mens høsten blir mer og mer tilstedeværende for hver dag som går. Jeg innser at sommerkjolene snart må pakkes bort for godt i år, og at det er på tide å finne frem litt tykkere klær nå.


 Men, ingenting er som lune høstkvelder godt gjemt under kosepleddet, og med en kopp med noe varmt mellom hendene. Til tross for hektiske dager, forsøker vi å nyte kveldene så godt vi kan. Vi er litt slappe i fisken her i Bustehjemmet for tida, og vi har nok en forkjølelse på gang både Bustemannen og jeg, men det er jo slik det er om høsten. Dagen i dag startet med neseblod for min del, og satte liksom standarden for resten av dagen. Jeg er livredd for blod, og når frokosten attpåtil måtte inntas med en hel bomullsplantasje i nesa, var liksom lykken komplett.  


Vel, det får være nok for i dag. Pliktene (les: matteleksene) kaller!
Ha en superduper høsttirsdagskveld videre.

Busteklem fra


6 kommentarer:

Frøydis sa...

Som vanlig en ren fornøyelse å lese bloggen din! Koser meg glugg ihjel :-))

Ble riktig så lekkert med de lyng-plantene, og den "spiker-samlinga" gjorde virkelig susen :-))
Dårlig gjort at Bustemannen sier du aldri bærer inn ved, her har du i det minste bevis på at du var førstdame, hehe

Kos deg videre du også!
Klem, Frøydis

karen i hagen sa...

har tatt tak og flyttet de døde lavendlene til verandaen bak huset. Nå kan naboen nyte utsikten til dem... Jeg tror jeg har gitt opp blomster i denne omgang (inklusive lyngen...)
Fin trapp på en fin blogg:)

InstatreffNorge sa...

Så fin trappa di ble etter ett røsk;)
Greit å få vekk vissen sommer nå.
Jeg har lyst på litt høst ute jeg også, må dra å kjøpe meg litt lyng når lønna kommer:)

Ønsker deg en flott kveld snuppa;)

Klem Lise

Hegeslilleboble sa...

Så fin og høstlig trappa di ble!! Mine sommerblomster står ennå fint i krukkene sine heldigvis, men jeg kjenner det skal bli kjekt å få litt mer høstlige planter på plass også:)

Pia sa...

Her var det litt "Interiør og Heim"-ja!
Kos deg med matematikken!

Hos Jorunn sa...

Oj..oj..her var det blitt forandring på bloggen siden sist jeg var her. Kjempefin header du har fått deg og det ble veldig fint med 3 kolonner også!! Skikkelig fint ble det og det ble det ved inngangspartiet ditt også. Dekorativt med lyngen, lykten og alt det andre. Ha en flott dag, Bustenellik! Klem fra Jorunn

Related Posts with Thumbnails