Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 8. april 2010

Regnværsdag

I dag er det lite som minner om vår utenfor huset vårt. Regndråpende faller tett, og himmelen er mørk og tung. Som pollenallergiker priser jeg meg lykkelig over å kunne puste fritt, men hva spiller det for rolle når det er best innendørs i alle fall?

I dag skal påskepynten ryddes bort, men jeg har et snev av Albert Åberg-syndrom i dag. Det er et voldsomt ork å komme i gang, og i stedet blir jeg bare hengende foran TV. I tillegg til at påskepynten skal tilbake i esken sin, skal skittentøysdunken slankes, og mannen har bedt så pent om å få ha med kake på jobben i morgen, og da klarte jeg jo ikke å si nei. Jeg regner med at mannen og snekkerkollegaen hans ikke har så mye i mot at jeg velger den lettvinte løsningen, og bare tilsetter litt vann og matolje i forøvrig ferdigblandet pulver. Strengt tatt så er det stort sett det jeg alltid gjør når jeg lager sjokoladekake, så hvordan de skulle kunne merke forskjell vet jeg neimen ikke. (Nå avslørte jeg forresten at jeg ikke er så huslig som jeg har hørt rykter om at enkelte har fått det for seg at jeg er.) Å bake kake skulle uansett ikke være store jobben, for kakebaking har nemlig den største gulrota av alle dagens gjøremål: slikke bollen! Jeg funderer stadig på hvordan jeg skal klare å beholde den "bonusen" for meg selv når jeg selv får barn som skal hjelpe til med baking og slikt... Den tid den sorg.

Jeg har fått noen nye følgere siden sist, og til dere vil jeg bare få si velkommen til Bustebloggen. Det er koselig å se at noen finner bloggen min så interessant at de vil følge meg på ferden videre gjennom bloglandia. Slikt gleder! Gleder gjør også alle de hyggelige kommentarene jeg får. Det er hyggelig når noen legger igjen et spor etter å ha besøkt meg - slik finner jeg også mange nye blogger. Denne bloggeverdenen facsinerer meg stadig, og jeg har fått en kjær (og tidkrevende) hobby.

Hver gang det regner, kommer noen strofer av et dikt fra barndommen til meg. I dag fikk jeg meg endelig til å søke etter det på nettet, og jeg fikk lyst til å dele det med dere kjære lesere. Så med ønske om en fortsatt god dag, uansett hvordan været måtte være hos akkurat deg:

REGN

En er en, og to er to -
vi hopper i vann,
vi triller i sand.
Sikk, sakk,
vi drypper fra tak,
tikk, takk,
det regner i dag.
Regn, regn, regn, regn,
øsende regn,
pøsende regn,
regn, regn, regn, regn,
deilig og vått,
deilig og rått!
En er en, og to er to -
vi hopper i vann,
vi triller i sand.
Sikk, sakk,
vi drypper på tak,
tikk, takk,
det regner i dag.

~ Sigbjørn Obstfelder ~

6 kommentarer:

Siv sa...

I morgen blir det sol ☼
Ihvertfall her....

Ser frem mot noen solfylte dager og mer energi nå ♥

fryd&forandring sa...

Håper været hos deg er bedre i dag, her er den etterlengtede sola vist seg fra sin beste side siden de tidlige morgentimer!!
-Du får nok beholde bonusen med å slikke bollen i din fremtid med barn også, men du må være taktisk, hehe! -Her får snuppis med seg slikkepotten ut i stua mens jeg beholder bollen ;0) -så ser hun heller ikke at det er mulig å faktisk ta for seg bollen!

Ønsker deg en knallfin helg!

A K sa...

Nå er det jo strålende vær i helgen da :) (håper det holder seg like varmt og deilig!)

Vi blir alle 4 til søndag alikevel vi :) Passer det for dere at vi kommer rundt 11 tida? føler meg litt frekk som bestemmer tiden selv, så du må bare si ifra om dere ikke syns det passer!!!

:) Ann K

A K sa...

Hei igjen :)

A.T blir ikke med alikevel... alltid litt forandringer ;) hehe

Vi 3 andre gleder oss til besøk og fyllt kringle høres godt ut!! Da sees vi i morra i 11 tida :)

Ha en fin lørdag og hilse mannen :)

Siv sa...

TAKK FOR HYGGELIG KOMMENTAR ♥

Har en ting til deg hos meg ;)

Ha en nydelig søndag ♥

Christine sa...

Hei!
Kjekk blogg du har. Kjekt å lesa alt du skriv :)
Ny i dette gamet eg og, so ta gjerne ein tur innom bloggen min ein gong :) Legg meg til so følger, for her vil eg innatt :)

Ha ein finfin søndag.

Klem frå Christine

Related Posts with Thumbnails