Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 11. april 2010

Gul som solen

Av Siv har jeg fått en festlig, og litt annerledes award, og jeg tar selvsagt utfordringen. Utfordringen går ut på å vise frem fem ting i en bestemt farge, og mens Siv viste frem fem rosa ting, så skal jeg vise frem fem gule ting. Huset mitt rommer mange ting, men få gule så denne utfordringen ble faktisk en utfordring. Jeg har imidlertid klart det, og her er mitt bidrag:

Denne gamle koppen har fulgt meg hele livet. Den er gammel og slitt, men hva gjør vel det? Pappa fikk den som liten gutt, men ville ikke ha den (om jeg husker historien rett?). I stedet var det min oldemor som brukte den siden den var så liten og lett å holde for hender vonde av leddgikt. Selv har jeg vokst fra koppen for lengst, men den står fortsatt i skapet - med tid og stunder er det forhåpentligvis egne barn som kan få noe godt å drikke.


Den ene "strikkerundingen" min fra Quick Knit er gul som solen, og jammen har den ikke samme fasong også!


På pensumlista mi er denne boka å finne. Trehus 53 er tittelen, og fargen er gul. Inni er den dessuten full av gule streker fra markeringstusjen min. Studieteknikk.


Siden det er vår, kan ikke hestehoven vises frem ofte nok, så hestehovene fra forrige uke vises frem på nytt.


Til sist vil jeg vise dere kokeboka mi. Mange kjenner kanskje til Fra boller til burritos? Vi fikk den i niendeklasse når vi skulle ha heimkunnskap, og i den finnes mange spennende, men enkle oppskrifter. Bokbind var som kjent påbudt i grunnskolen, og på kokeboka sitter det fortsatt på.


Awarden sendes videre til Fru Andersen. Jeg fant bloggen hennes for noen dager siden, og det er jeg jammen glad for! Jeg utfordrer deg med temaet Grønt som gresset.

Hos Siv lå også en annen award og ventet:


Utfordringen som fulgte denne, var å fortelle syv ting om seg selv. Siden jeg er selve ikonet for interessant, er det jo ikke grenser for hva jeg kunne fortalt dere om meg selv! Greia er jo den, at når man først skal fortelle om seg selv, så aner man jo ikke hvem man selv er! Jeg har likevel klart å velge syv ting å dele med dere:
  1. Jeg er allergisk mot rå poteter, og skreller således aldri poteter.
  2. Jeg var blåruss, og bak på leggen på russebuksa hadde jeg malt en stor marihøne med femti ben med sko på.
  3. Jeg ler meg fillete av Monty Python.
  4. Jeg har vært aktiv innenfor roing (helt til ryggen sa stopp), og har fire NM-gull.
  5. Jeg kan se Reisen til Julestjernen igjen og igjen og igjen og igjen og....
  6. Jeg eier ikke smak, men kunne likevel ikke bli med tantene mine og plukke blomster i treårsalderen. Begrunnelsen min var at t-skjorta ikke matchet shortsen.
  7. Jeg hylgråt når jeg fikk en hundrelapp av bestemor en 17.mai; det var jo ikke ordentlige penger, bare en papirlapp! Likevel valgte jeg å studere økonomi...
Awarden lar jeg gå videre til alle de som leser innlegget og som enda ikke har fått den.

Ellers har det vært en hektisk helg med lite tid til blogging. Ute skinner sola fra skyfri himmel, og det gjorde den i går også. Jeg håper den tar seg tid til å titte frem i morgen også, for tiden har blitt knapp til å kose seg ute. Det er mye som skjer på våren, og det er vanskelig å finne tid til alt. I dag fant vi uansett litt tid til besøk, og vi har hatt noen koselige timer sammen med Mammalykkelig og hennes familie som kom på formiddagsmat i dag. Med seg hadde de disse to søte sommerfuglene, og de skal få lov til å pynte opp bordet i tiden som kommer.


Med dette avslutter jeg det gule innlegget,
og håper du får en fin søndag videre!

4 kommentarer:

Siv sa...

Denne utfordringen klarte du med glans ;)
Herlige ting du har, med historie og sjel..så morsomt du tok med de nydelige hestehovene som har kommet ♥

Så artige ting om deg du forteller :)
Wowww... NM i roing så mange ganger, det bøyer jeg meg i støvet for ;) sterk jente du da ;)

Føler jeg har blitt mye bedre kjent med deg nå ! hi hi...artig ♥

Flink du ;)

Ha en strålende dag videre i solen, jeg har tatt en liten pause fra solen, men er snart ute igjen ;)

Klem

Fru Andersen sa...

Hei hei!

Så kjekt med en utfordring da! Jeg fikk en da jeg var helt ny i bloggeverdenen, og skjønte ikke helt greien. Så kjempekjekt å få en sjanse til ;-) I morgen, når det er litt lys her inne, skal jeg på jakt med kameraet mitt! Blir morro!

Takk for kommentar hos meg også, det ble til at jeg spraymalte håndtakene (du er den første som får vite det..hihi..), det er jo nøkkehull på sjenken så hadde kanskje vært vanskelig å finne passende knotter. Ihvertfall siden jeg ikke er så flink til sparkling og sånn. Men skal holde øynene åpne på mine loppeturer ol, mulig jeg finner ett håndtak til deg vettu!

God søndagsklem fra meg!

A K sa...

Takk for istad :) Var veldig moro å se hvor koselig det er hos dere :) Deilig mat også :)

Artig utfordring da, bra gjort å finne fram så mange gule ting, kjekt at koppen kom fram akkurat i dag da ;) Skulle gjerne kommet opp med litt mer enn ett par skarve sommerfulger men sånn er det når man kommer på det litt for sent...

Ha en fin kveld!

Klem

verdens heldigste mamma sa...

Hei hei !!

Så mange søte gule ting du har klart og finne frem!!! Det var en artig utfordring!! :) Nå sitter jeg lamslått på verandan og puster it etter helgen...

Roing?? OAO!! NM gull??? DOBBELT OAO!! :)

Har ett søskenbarn som drev med roing i sin tid. Litt av en sport!! :)

Ønsker deg en fin uke !!

Og så heldig dere har vært med besøk fra koselige mennesker i dag!:)

Klem

Related Posts with Thumbnails