Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 16. april 2010

Bloggstæsj (med award)

Hei igjen!

Det har skjedd mye de siste dagene, og man kan desverre ikke rekke alt (som å skrive nye innlegg på Bustebloggen). Selma hilser og takker for all medfølelse fra dere etter forrige innlegg. Matmor hilser og sier at alt er bare bra med pusen, men hun har et humør som best kan sammenliknes med en premenstruell småbarnsmor av verste sort. Det tar på en stakkars sjel å være inne når det er så fint ute (enda Selma trives best inne; forstå henne den som kan). Dette blir et lite oppsamlingsinnlegg, men det holder dere forhåpentligvis ut.

Som dere kanskje ser, har Bustebloggen fått nytt utseende siden sist, så først og fremst må jeg si tusen takk til Camilla som har hjulpet meg med designet. Hun har blant annet fikset tre kolonner slik at dere slipper å scrolle så fælt for å få med dere alt dilldallet i margene, dessuten har hun hjulpet meg med å lage ny header. Er hun ikke flink? En liten overraskelse kommer i posten som takk for hjelpen, Camilla. Hvis ikke du har besøkt Camilla tidligere, er det så absolutt på tide å ta en titt inn i hennes vidunderlige verden!

For det andre, så må jeg bare si tusen takk til dere som har gitt meg pokalawarden som vandrer rundt fra blogg til blogg om dagen. Jeg setter stor pris på at dere har gitt den til meg og den vesle bloggen min, og det er hyggelig å se at folk setter pris på alle de rare bustetankene mine. Siden jeg ikke kjenner meg selv hver gang jeg får spørsmål om meg selv (!), har jeg latt det være med å finne bare syv ting (og ikke 28), men vit at jeg setter stor pris på awarden likevel.


Jeg har imidlertid en ny award på lager. Eller, om det klassifiserer som award er jeg litt usikker på, men siden den har visse forpliktelser så kaller vi den det. På onsdag fikk jeg nemlig en liten pakke i posten.

                                             

Den var fra LykkeLise, og var en takk for at jeg hadde meldt meg på hennes "Pay It Forward". De tre første som kommenterte innlegget hennes, fikk en liten overraskelse i posten, og siden jeg var andremann ut, kom denne søte pakken i postkassa mi.

                                    

Inni pakken lå dette, og man skulle nesten tro at LykkeLise hadde sniktittet inn gjennom vinduene mine, for det passer jo perfekt inn her hjemme hos meg. Tusen takk, Lise!

                                     

Hvis ikke du allerede har gjort det, burde du forresten sniktitte innom LykkeLise også - en kjempeherlig blogg med mange hverdagsgleder.

Nå er det min tur til å sende avgårde tre små overraskelser i posten til tre Blogglendere. Samme regel gjelder her hos meg: De tre første til å kommentere får en liten overraskelse i posten, også må dere tre arrangere hver deres "Pay It Forward".

Da gjenstår det bare å se om det er noen som tør å kommentere?

Apropo kommentarer; etter at noen gjorde meg oppmerksom på at jeg hadde på en slik skummel ordrebekreftelse for kommentarer (ante ikke at jeg hadde det engang), har jeg fjernet den, så nå venter jeg bare på at kommentarene strømmer inn! Har du forresten husket på å legge deg til som følger?

Ha en fin fredag!

5 kommentarer:

RoseSommer sa...

Her er jeg. Er jeg først?!

Anonym sa...

Hei Hei!
Takk for hilsen inne på bloggen min:) Så fin blogg du har, flink til å skrive! Denne må jeg følge mere med på! Lotte:)

Ingamor sa...

Jeg kommenterer som bare det :P
:D forresten visste du at man må skatte på gaver man får gjennom bloggen? hihhi Ho der Voe måtte visst det. Men men, God helg til deg og dine :D

A K sa...

har vært innom noen ggr i dag og ventet på at noen ville være de 3 første :) hehe

jeg har nemlig nok prosjekter så jeg "orker ikke" å sende gaver nå ;) men det er jo en veldig hyggelig greie dere driver med da :)

Og så lurer jeg veldig på hvilket program du bruker på bildene siden du har fått så fin header? med sånne "slitte kanter" på bildene?! Skulle jeg også hatt nemlig ;)

klem

Fru Andersen sa...

God kveld i stuen!
Jeg rakk ikke å være med på dette nei.
Har fått ny nettleverandør i dag med det resultat å være uten nettilgang på Macen. Kan blogge og være på nett fra iphonen via mobilnettet, men det er så dyrt at jeg ikke kan sitte å surfe rundt fra blogg til blogg med den. Men nå har jeg jammen klart å få tilgang, så da blir det en sen men god runde inne hos favoritt bloggene!

Related Posts with Thumbnails