Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 13. april 2010

Uheldige Umuligpus

Uheldige Umuligpus; Selma i et nøtteskall. Jeg blir smårar av den pelsdotten, samtidig som jeg ikke klarer å la være å synes litt synd på henne akkurat nå. Husker dere dette? Vel, nå har det skjedd igjen!

Solen skinner fra skyfri himmel i dag, og jeg skulle overraske mannen med grillings til middag i dag. Engangsgrill ble kjøpt inn, og grillpølser likeså.


Vel hjemme rasker jeg sammen alt jeg trengte fra kjøkkenet og gikk ut på tunet. Engangsgrillen fikk fart på seg, og så kom Selma tuslende. Jeg syns hun gikk så stivt, og fikk tak i henne for å sjekke hva som var galt. Det var visst det dummeste jeg kunne gjort i hennes øyne, for hun skrek til og ble så sint som bare Selma kan bli (og hun kan bli sint!).


Hva som var galt fant jeg imidlertid fort ut, for hele katten var jo tilsølt med væske. "Same procedure as last year" er jo et kjent uttrykk for de fleste, så det var frem med telefonen og ringe dyrlegen. Igjen.

"Nettet opptatt" - tut-tut-tut-tut. Flott. "Telenorkundeserviceværsågodhvakanjeghjelpemed?"
"Et øyeblikk, så skal jeg sette deg over til riktig avdeling."
Damn you telefonsvarer "tast ditt, tast datt". "Telenorkundeserviceværsågodhvakanjeghjelpemed?"
"Nettet er opptatt og jeg må ha dyrlege NÅ!"
"Ååååå ja, men nettet i Fredrikstad er nede det." Fint.
Hadde Get (hvis de tilbød slikt) levert telefontjenestene mine.... vel, det skal de være glad for at de ikke gjør!

Kattebur har vi jo selvfølgelig ikke fått kjøpt enda, for det skal vi alltid gjøre til uka, men takket være gode naboer løser alt seg, og Selma fikk låne buret til Felipe. Til uka skal vi kjøpe kattebur. Og apropo ting som skal gjøres til uka; forsikring på kattene skal også ordnes til uka. Faktisk så skulle det fikses denne uka her, for å gjøre hendelser som dette litt billigere. Burde, burde. Neste uke kanskje?


Vel fremme hos dyrlegen ble vi tatt godt i mot. På venteværelset hadde de et stort akvarium, så Selma hadde nok å følge med på. Hun er jo svært så facsinert av slik "burfisk". Vi slapp heldigvis å vente så lenge, og fikk raskt hjelp. Dyrlegen konstaterte det vi allerede hadde konstatert, bitt, og forklarte prosedyren. "Jada, vi vet alt det der. Pelsen hennes har jo ikke rukket å vokse ut siden sist gang engang." Selma på sin side protesterte vilt og høylytt, og gjorde et stort nummer ut av å vise hvem som var sjef. Stakkars dyrlege, hun trenger sikkert langtidssykemelding og psykologisk støtte det neste halvåret etter å ha behandlet denne pasienten. Meg sendte de hjem igjen, men jeg håper de ikke sender regninga etter. Dyrlegetimen og antibiotika ble dyrt nok... Forsikring! Husk forsikring!


Så, nå har jeg atter en gang en neddopa og infisert katt som skal stappes full av smertestillende og antibiotika de neste dagene. Ikke får hun gå ut, og innen uka er slutt er vi sikkert så lei hverandre både katten og jeg, at det bryter ut i slåsskamp. Også er det på'n igjen.

Og hvis du lurer, så ble det grillmat til middag, men vi snakker mer om hurtigmat enn langsomkosesegsammenute-mat. Soodus fikk også litt pølse å kose seg med:

15 kommentarer:

A K sa...

Makan til uheldig pus da!! Stakkar, og stakkar dere som må på dyrlegebesøk hele tiden ;) håper hun blir fort frisk og rask og at rekonvalensen går fint ;)

Godt det ble grillmiddag da :) her har vi bestemt oss for at grillsessongen skal innvies til helga, men da er det vel meldt vintervær igjen?!

og når jeg kommer på det... om du tar av ordbekreftelsen på kommentarene kan det jo hende enda flere gidder å legge igjen noen ord :) jeg visste ikke at jeg hadde det på bloggen min og nå legger flere igjen koselige ord når jeg tok den av :)

Klem

A K sa...

her er link til tips om kommentarfeltet, der står det om ordbekreftelse (mener jeg ;) )

http://moseplassen.com/2010/02/bloggtips-oppsett-av-kommentarer-blogspot/

:)

A K sa...

Du har fått den av ser jeg ;) hehe

Elise Naboen sa...

ja, ja, der har vi vel Selma i et nøtteskall vel? :-)
stakkars pus som alltid klarer å skade seg på en eller annen måte og ender opp med å ikke få være inne..
Huff!
Blir en uke til neste gang vi ser henne her da eller = :-)

Bustenellik sa...

Det nøtteskallet blir nok bare mindre og mindre, Elise, haha. Ja, hun blir nok mye inne, hvertfall frem til såret har begynt å gro. Men, det er ikke farlig å komme å besøke henne :-)

fryd&forandring sa...

Stakars pusen.. du skriver vittig også da! Må si jeg kjenner meg igjen mtp det som skulle ordnes til uka... Hva er oddsen for at det gjentar seg tenker jeg om det er ting som koster!

Må benytte anledningen til å kommentere ditt forrige innlegg. Så mange kloke ord og ord til ettertanke er det lenge siden jeg har lest. De kan berøre de fleste. Takk!

Siv sa...

Stakars pusen... :(

Du skriver så herlig, må lese alt ferdig her hos deg ;)

verdens heldigste mamma sa...

Hopp og hei :)

Neimen stakar pus ( og dere! ) da !! Det var da virkelig så uheldig! ... :( Og hun kan bli sint også ja !?!? *fnis*

Jeg leste igjennom det forrige innlegget ditt nå. Der var det mange kloke ord som fikk tankene til og snurre rundt! Jeg er enig med deg i at man må gripe dagen. Eller uken. Ikke tenke på alt som kan gjøres senere. Vi har i hvertfall siden vi blei isammen feiret det som kan feires! Men det er selvsagt fordi jeg liker det også. Ikke alle som syns det er gøy og stelle istand til "fest!" Det holder selfølgelig med Freddy og meg også. Bare vi husker på å feire !! Det være seg ; Høyere lønn, ny jobb, barn, nye idèer, fritid osv osv.

Mitt søskenbarn som drev med roing heter Vivi Lycke :) Altså ingen mann men ei jente!:) he he . Hørt om henne på ferden? Hun er vel endel år eldre enn deg muligens. Var du 23? Hun er isaåfall 30.

Jeg sitter og glipper med øynene nå men jeg MÅTTE bare inn og lese på siden din og kommentere før jeg MÅ legge meg!:) Har jo to tussetroll som er oppe natt og dag :)

Er glad for alle kommentarene dine!! mammalykkelig er søsteren til en veldig god kamerat! Og jammen har jeg blitt litt kjent med henne innpå denne blogginga:) Og det er VELDIG koselig!! :)

Ha en god natt nå! Busti busti! :)

Klem

verdens heldigste mamma sa...

Ja jeg tenker noen ganger på, tenk og treffe de blogge damene der ute!?!?!? Tenk om de er heeelt anderledes enn jeg hadde trudd!:) he he . Kanskje like greit og la være også, tenker jeg andre ganger !:)

Kim ja !:)

Jeg har forhørt meg med min kjære mor om Jelsnes da vettu. Og hun visste jo self hvor det var! he he . Blei nok litt skuffet da jeg sa du ikke hadde hørt om krydderfabrikken på Ise ;) ?? he he ..

Den blei forresten ikke så "gammel" . Vi flyttet derfra og solgte etter at pappan min døde. Han var bare 38 år. Mann min er 37 .. Det hender at jeg tenker litt på det..

men men.

Stor klem!:)

Siv sa...

Tja, si det...
Mner jeg leste om noen som hadde laget bok av bloggen sin en gang, men aner jo ikk hvem da vet du;)
Men det går helt sikkert ann :)

Hadde jo vært artig !

InstatreffNorge sa...

Dakkar...når jeg først så innlegget trodde jeg Selma hadde gått oppe på grillen og brent seg:S Men det så vondt ut uansett:(
Pusen var er kastrert, så han ligger for d meste inne å sover eller beveger seg i en radius på maks 50 m rundt huset;)
Men han knakk benet da han var liten, og d kom på 8000!!! Hadde jeg hatt forsikring hadde d visst kosta 1000....jaja..man lærer..

3 kolonner prøvde jeg fikse selv, men ga opp! (blond vettu;)) Men send en mail til Jorid med bloggen "Noe på hjertet" hun fikset det for meg, og hun hjelper alle:)

Klem Lise

mammaprat sa...

Hei, har du fått nytt design på bloggen din? Så kjempebra ut.
Hehe, søte katten.. jeg er allergisk for katt jeg. Kanskje like greit, har jo barn, det er mer enn nok jobb / gris det..

Camilla sa...

Stakkar kattepusen. Er så fælt når disse kjæledyrene blir syke eller skadet.
Vi mistet vår 5år gamle tollergutt i kreft i desember ifjor, grusomt...

Jeg kan hjelpe deg med 3kolonner om du trenger hjelp!! Bare send meg en mail med innloggingsinfo så er det gjort iløpet av dagen ;)

Klem C.

Fru Andersen sa...

Oi, stakkars uheldige lille pus!
Jeg har en award til deg inne hos meg. Vet at du har fått før, men ville vise at jeg setter pris på deg og bloggen din;-) Du trenger jo ikke gjøre det som følger med awarden!

Forresten, fin og lys bloggen din hadde blitt!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Uffda, stakkars søte pusen ! ♥
En litt uheldig pus, og sta som jenter flest, hihi...

Koselig blogg du har ! :)

Syntes ikke spørsmålet ditt var dumt i det hele
tatt jeg. ;) Jeg er ganske sikker på at lysene er sikre, men uansett skal man jo aldri gå i fra et lys. Siden det bare er et lag med serviett, og stearinen som kommer gjennom dekker den tror jeg neppe at det skal være noen fare. :)

Ønsker deg en strålende kveld ! ♥

Klem Anette

Related Posts with Thumbnails