Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.




lørdag 17. april 2010

Vårdag

Så var nok en dag over og oppbrukt. Mannen sover, Selma furter og jeg får ikke sove. Så, i stedet for å turne rundt i senga og vente på Ole Lukkeøye, har jeg heller tatt turen til Blogglandia.


Det har vært en alle tiders vårdag her jeg bor i dag. En studievenninne og jeg hadde store planer om å forberede oss til onsdagens deleksamen, men endte i stedet opp på bryggepromenaden. Med strålende solskinn og aske i lufta, var det mer fristende å være ute enn inne. Årets første soft-is ble en realitet, og vi hadde det riktig så hyggelig. Mens vi satt der, hørte vi plutselig et PANG! Det var en dame som hadde kjørt sin store BMW SUV inn i en stolpe. Vi ble nokså lattermilde med tanke på hvordan dette skulle forklares for damens eventuelle ektefelle, og konkluderte med at det beste for damen ville være om hun var single. Det var kanskje ikke noe pent å le, men det er liksom noe typisk over middelaldrende kvinnfolk i altfor store biler, kombinert med trange parkeringsplasser...


Apropo soft-is, så var jeg "snill" og sendte et bilde av herligheten til min kjære mann. Resultatet var at jeg inntok årets soft-is nummer to i dag også. Han ville selvsagt også ha is, så når han kom hjem fra jobb dro vi på soft-is-date.


Ellers har jeg tatt en rusletur i hagen i  dag. Sett hva som dukker opp rundt omkring. Soodus var med på inspeksjonen, og stilte etter mye om og men opp som modell i blomsterbedet (som vi for noen dager siden ble enige om at ikke var et blomsterbed).



I dette bedet, som ikke er noe bed, står noe jeg antar at må være dvergpåskeliljer. Bittesmå, men like fine.


Perleblomster fant jeg også


og Skilla var det hundrevis av


Rabarbraen er også på vei opp.
Da blir det rabarbarasaft og rabarbarapai i år også.
Da blir mannen glad!


Det er så koselig når blomstene dukker opp. Dessverre har vi mest vårblomster i vår hage, men vi får se om vi ikke finner noen fine sommerblomster å ha på trappa når nattefrosten er en saga blott.


I morgen må jeg huske å kjøpe solkrem - sola tar godt selv om det er tidlig vår. Nå sitter jeg her, knallrød og med hvite "solbriller", mens jeg holder på å fryse i hjel. Jeg er visst solbrent... Selma stakkar er ikke i faresonen for å bli solbrent. Mens vi koset oss ute, måtte hun være inne. (Overse den stygge trappa!)


Hun hadde jo selskap av Truls og Marta, da. Fortsetter sola og skinne som i dag, er det nok ikke lenge til marsvina kan få litt frisk luft heller. Burene står ved husveggen og venter på å tas i bruk.


Selv om jeg er et utpreget vinteremenneske, syns jeg likevel det er litt deilig med vår tross alt. Det eneste minuset nå om dagen, er at jeg er så fryktelig trøtt og tappet for krefter. Med våren kommer pollensesongen, og den er jeg ikke akkurat fan av. Når vi først snakker om søvn - det er vel kanskje på tide å komme seg tilbake i seng...

2 kommentarer:

mammaprat sa...

heheh, jeg hadde nok ogå ledd av en dame som bulket.. litt stygt kanskje men jeg er flink til å være diskret..

Frihet sa...

Deilig med vår.....her har det snødd i dag :0

Takk for kommentar inne hos meg!!

Related Posts with Thumbnails