Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 6. mai 2015

Travle vårdager

Jeg hadde i grunnen ikke tenkt til å blogge i dag.  Jeg er sliten. Forferdelig sliten. Men, så måtte jeg fylle ut noen skjemaer, også ble jeg sittende her ved datamaskinen, og plutselig så bare kom ordene. Akkurat slik de pleier å gjøre. Så får heller bare skapvasking og klesrydding vente.

Det har vært stille på Bustebloggen noen uker nå. Det har vært, og er fortsatt, en hektisk vår, og det har ikke vært mye tid og energi til overs når kvelden er kommet og dagens gjøremål er krysset av lista.


I skrivende stund, er Bustemannen ute og jobber med nytt grisefjøs. Der flytter det snart nye juleribber inn. Forrige uke ble hønsegarden ferdigstilt, for høner har vi også snart på plass. Busteliten insisterer på at han skal ha "åtte guttehøner", men  jeg tror vi går for jenter, altså. Antallet har vi heller ikke ferdigdiskutert.


I tillegg har det vært en haug med bursdagsfeiringer, Bålle Trålle sin og Bustemannen sin inkludert. Vi har satt ut en haug med bringebærstiklinger, plantet grønnsaker og kranglet om marsvin. Ja, for dere husker vel at jeg nevnte det marsvinet som Busteliten og jeg ikke hadde nevnt for Bustemannen? Altså... Tilgivelse er ikke nødvendigvis lettere å oppnå enn tillatelse. Det har vært noen heftige kamper mellom husbonden og husfrua, men sistnevnte har hatt Busteliten på sin side, og det har i grunnen vært til det sist ankomne marsvinets fordel. Vi har fortsatt fire.


Og slik går hverdagene her i Bustehjemmet sin travle gang. Og alltid når kvelden kommer, sier vi til hverandre at jammen skal det bli godt når vi bare blir ferdige med det eller det. Men, så vet vi jo så inderlig godt, at bare vi blir ferdige med nettopp det ene eller det andre, så står nye arbeidsoppgaver i kø. Likevel trives vi med det. Det er dette livet vi har valgt, og selv om dagene kan synes lange og oppgavene mange, så trives vi med det livet vi har valgt. Her ute på landet. Stille. Fredelig. Skjermet. Vakkert.


Plutselig er jeg tilbake med et blogginnlegg igjen. 
Inntil dess ønsker jeg dere noen flotte maidager.
Og - følg meg gjerne på Instagram: @bustenellik


3 kommentarer:

Lammelåret sa...

Er det ikke det som er meningen da.. å arbeide, å skape?

Ser ut som dere har en veldig fin plass.

Godt at dere trives med livet dere har valgt.

Fortsatt god torsdag!

Huldra sa...

Skjønner det blir travle dager med landlivet, men åh så deilig det er å bo sånn likevel :)

Har du lyst til å bli med på en liten giveaway deler jeg en i det siste innlegget mitt. Trekning fredag 8. mai, så skynd deg om du vil være med :)

trompetmor sa...

Får bare mer og mer lyst på småbruk når jeg leser om dagene deres. Vi har vurdert og tenkt utrolig mye de siste to årene. Trives så godt i huset vårt, der vi bor men skulle så ønske vi hadde større uteplass til å ha både høner og litt andre smådyr, kjøkkenhage og plass til både snekkerbod og andre småprosjekter. Valgets kval!! Ha en flott vår og en fin 17.mai:)

Related Posts with Thumbnails