Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 20. april 2015

Folk og fe og tiger

Her på Bustebloggen har det vært stille noen uker. Det er vår, og det er travelt på Fjellborg. Litt for travelt, egentlig, men sånn er det nå en gang. Lediggang er roten til alt ondt, har jeg hørt, så det er i hvertfall greit og vite at vi slipper den slags trøbbel. Kanskje like greit?

Siden sist jeg hadde tid til å titte innom Bustebloggen, har det vært både dødsfall og familieforøkning på familieforøkning. Ingen unger i denne omgang, riktignok, men det har flyttet inn en haug med marsvin. Marta takket av i påska, og er erstattet av tre (!) nøster. I skrivende stund, vet ikke Bustemannen om det tredje engang, så her skal det nok bli interessant i ettermiddag. (Kjekt at vi ikke har mye lediggang etter arbeidstid, tenker jeg.)

Bustemannen er forøvrig mer opptatt av de andre dyrene som har kommet i hus. Han bekymrer seg litt for at han en morgen skal våkne og finne denne tiger'n i live. For, som han sier, når du vet hvor stor en elefant er, så vil man helst ikke komme dårlig ut av det med denne tiger'n. 


Jeg bekymrer meg i grunnen ikke så veldig. Det har aldri vært tiger i skauen her før, og det dukker sikkert ikke opp en med det første heller. Kanskje en bjørn på ville veier, men... Nei. 


Busteliten på sin side, syns det er ganske festlig at strutsen graver hodet ned i sanda når den skal gjemme seg. Det er det jo i grunnen også, men selvsagt... Hadde ute av syne, ute av sinn, fungert etter samme prinsipp når det kom til rot, hadde husmora på Fjellborg vært fornøyd!


Å bo med tre menn, krever absolutt sitt.
Say no more.


Alle de fine dyrene har Busteliten og Bustekrøllen fått av Schleich.
De har for tiden en konkurranse gående og DU kan delta.
Har du noen Schleich-dyr? Lag en liten videosnutt, send den inn og vær med i trekningen av flotte premier. Klikk deg inn på denne siden HER og se om dette kan være noe for deg, da vel?

Pingvina gikk og gjemte seg i finværet.

Her er det tilbake til arbeidet igjen, og med varmende vårsol og temperaturer på over tjue (vi snakker shortsvær), passer det bra at det skal arbeides utendørs. Det er nemlig flere dyr som snart skal flytte inn på Fjellborg, og da må det være klart til de kommer om noen få uker.

Ha en fin-fin vårdag! Vi blogges (forhåpentligvis ganske snart)!


1 kommentar:

RoseSommer sa...

Har dere pinnsvin? Vi har et i nabolaget. For noen år siden fikk det unger, så da er det kanskje en hanne også et sted i nærheten?!
(Og forresten, nå har jeg sett Munchs mødre. Det er rett film med en liten østfoldkjendis?)

Related Posts with Thumbnails