Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 20. februar 2015

Vil du se på trusa mi?

Busteliten har slutta med bleie i vinter, og er skikkelig stolt! 
Selvsagt er han det, han har gitt jernet og nådd et mål.


I det store og det hele, kunne man jo forledes til å tro at det var å slippe bleia som var det overordnede målet, men ikke for Busteliten. Hans mål var å få en Brannmann Sam-truse i garderoben, og Brannmann Sam-samlinga for øvrig, og mutter'n gikk kun med på innkjøp av en slik hvis han sluttet med bleia.


Vel. Lang historie, kort: Busteliten la bleia i bøtta for siste gang, og klarte det. (Med bravur, må mor få tilføye.) Brannmann Sam-truser ble bestilt fra ebay, og ikke mange dagene etter kom de med budbilen. 


Et par dager etter at det var full jubel i stua over nye truser, var Bustemannen og Busteliten en tur på bedehuset i bygda her. Bustemannen var glad for at de satt på bakerste rad, har han senere fortalt, for midt under Fader Vår, dro Busteliten ned buksa og ropte: "Gammel-faffa! Vil du se på trusa mi?" 

Amen.

Related Posts with Thumbnails