Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 30. september 2014

Husmorferie. Mmm!

Du vet du er småbarnsmor når du har tilnærmet barnefri en hel helg - og bruker den til å vaske! Og det kan jeg bare skrive under på, at husmorhelg og husmorferie, det er ikke det samme. Husmorhelg er godt for samvittigheten, men akkurat nå hadde en husmorferie vært det beste for en skranten kropp.

Tenk dere det, da, og ta inn på et hotell? Mutters alene. (Ja, for mann og barn og gris hadde selvsagt måttet klare seg selv.) Kaste seg ned på den mykeste hotellseng man kan tenke seg? Og sove! Uten at noen ringer og lurer på om jeg har husket å overføre penger hit eller dit (mobilbank kan man jo ikke skaffe seg!) eller hva vi skal ha til middag. Uten at noen spør etter hvor stasjonsmester Steel kan ha gjemt seg? Eller uten at noen, som hadde tenkt til å ta seg en formiddagsdupp, ombestemte seg i siste liten og din egen formiddagsdupp (fordi du var oppe fire ganger natten i forveien) plutselig gikk fra å være innenfor rekkevidde til å bli like oppnåelig som at de tre tonnene med klær bretter seg selv. 


Etter søte drømmer kunne man gått til hotellets restaurant og inntatt en bedre middag. Uten og diskutere hvorvidt sidemannen skal eller bør eller må spise opp kyllingen eller pastaen og i hvertfall ikke bare ketchup. Uten og plukke opp kniver og gafler og diverse annet som tilfeldigvis bare faller på gulvet midt under måltidet, helt av seg selv. Eller - uten og kaste i seg maten før minstemann finner ut at han er sulten. NÅ! Aj, aj, aj.


Ooo! Ja, eller spa! Oh my, oh my! Jeg kjenner jeg blir aldeles salig bare ved tanken. Bli knadd og strukket helt til man er helt lealøs i hvert eneste av kroppens fiber. Ikke lenger kjenner et snev av smerte noe sted. Bare en følelse av døs og en uendelig tilfredshet. Ja, det hadde vært noe! 


Og så, så kunne man satt seg i hotellets bar og nytt en utsøkt kopp med kaffe. I ro og mak. Bare sett på livet. Uten og løfte så mye som en finger. Kanskje vært fullstendig vill og tatt et kakestykke attåt. Litt utagerende må man jo være. Mmm!


Til slutt kunne man tatt seg en tur i hotellets basseng. Latt seg synke ned i et varmt boblebad og sitte der og halvsove og la tankene få vandre fritt. Tenkt at dette, dette hadde man virkelig fortjent! Så, kunne man gått tilbake til rommet sitt. Slengt seg opp i den store, bløte sengen, og sovet helt til man våknet av seg selv dagen etter. (Eventuelt fløyet på do hver halvtime natta igjennom, slik det gjerne er når man faktisk først har muligheten til å sove en hel natt uten avbrytelser.)


Akkurat hotellfrokoster er jeg ikke så ille begeistret for, men det hadde hvertfall vært deilig og slippe og ta opprydningen etter seg før man dro hjem til mann og barn og gris. Full av overskudd og klar til en ny runde. Ja, man kan drømme...

Næring til drømmen, har jeg funnet på www.hotelspecials.no. Der fant jeg et hotell i Nederland, Grand Hotel Karel V, og dit kunne jeg dratt på flekken, tror jeg. Bare trykk på linken HER, så skjønner du hva jeg mener.

 

// Innlegget er et samarbeid. //

2 kommentarer:

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Husmorferie er herlige greier altså!

Kjenner godt til det med husmorhelg og vasking *ler*

Åshild sa...

Håper at du får ønsket ditt oppfylt.

Related Posts with Thumbnails