Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 24. september 2013

På flyttefot

Ja, nei, nå sku' det bli fart i blogginga, proklamerte jeg for en tid tilbake. Så ble det publisert to innlegg, og dett var dett. Men, vet dere hva? Det er slikt som skjer når man flytter og mister Internett-forbindelsen for en stund! I dag har det vært en diger brumlemann her og ordnet opp, så nå er jeg back on track. Jeg er jo ikke mer beskjeden enn at jeg nå antar at det gikk et høyt "hurra!" gjennom folkemengden, og at bølgen nå går over landet som The Fox. 

(Forresten, han der brumlemannen syns nok at vi var ille slemme mennesker, for vi lo så vi ikke klarte å stoppe da han kom inn på kjøkkenet etter en liten sjekk i nærmeste mast ute. Han hadde ikke sett strømgjerdet som gikk langsmed autovernet ved kuhavna, og hadde fått seg en skikkelig smell i låret. "Også sitter dere der og ler!" Og ja, det gjorde vi altså, slemme menneskene.)


For jada! Nå har Bustefamilien flytta. Bort fra byen (eller i hvertfall det jeg kaller byen), ut på landet, opp i skauen. Vi har flytta H J E M! (Og her er det på sin plass å se for seg en drøss av disse hjertene som jeg ikke er så flink til å bruke. Vår tids kommunikasjonssymbol over alle, etter hva jeg kan se rundt omkring.) 

Med jevne mellomrom har jeg jo benyttet anledningen til å fortelle dere om denne fantastiske bøgda jeg kommer fra, Øvre Hi, kan vi jo kalle plassen. Langt ute i gokk, etter de flestes mening. I akkurat passe lang nok avstand fra folk og mas, etter min. Om ikke installert, så er vi i alle fall innlosjert i barndomshjemmet mitt, og her skal vi leve og her skal vi bo. Ja, faktisk tror jeg at jeg skal bli her helt til jeg må gå til anskaffelse av et lite, hvitt hus med blomster på taket, for da er liksom ikke dét flyttelasset mitt ansvar.

Med mange frukttrær i hagen, er det klart at vi må kose oss
litt ekstra med frukt når vi er ute og leker.

For øyeblikket deler vi bo med besteforeldrene mine. Det er de som til nå har eid huset, som er en stor generasjonsbolig. Vi talte her en kveld, og kom frem til at huset har så mange som 23 rom, så det skal være nok plass til å svinge seg med vaskebøtta i årene fremover. Neste uke overtar de det nye huset sitt, og selv om det skal bli rart at de, som nærmest er for en institusjon å regne her i Øvre Hi, skal flytte herfra, er det trygt og godt for både dem og oss i familien at de nå flytter til mer sentrale strøk og et litt mer vedlikeholdsfritt hus. Også blir vi igjen her alene, da, med alle de 23 rommene.

Nyper er det også nok av...

Ja, slik er vel omtrent status i øyeblikket. Det hersker et fullstendig kaos i alle treogtyve rom; vi bor i pappesker, dropper gulvvask og føler oss i det hele tatt litt som Kasper, Jesper og Jonatan, for "hvor er Jespers hatt, hvor er ditt og datt? Hvor er pungen som jeg hadde fire kroner i?" Og alt hadde vi selvsagt i går. Eller var det kanskje dagen før der?


Veslekæll er i alle fall under kontroll!

Det blir nok bra til jul!
Og joda - vi blogges før den tid.


6 kommentarer:

RoseSommer sa...

Oj, da får du sikkert massevis å blogge om i fremtiden. Så spennende. Lykke til i ny bolig, og jeg håper besteforeldrene dine også vil trives med nytt bosted.

Ann-Kristin sa...

Åh så deilig med frukttrær.. Det er det beste med stor hage! NYT det. Spennende med flytting, håper dere kommer dere i orden snart og at dere trives HJEMME! :-D

Petrus og Petrine sa...

Lykke til med flytting og velkommen hjem!
Plutselig er alt på plass eller så forblir noe nedpakket for all evighet...det har det gjort for meg ved et par anledninger, av alle disse tingene så er det ikke alt man til enhvertid trenger ...
Vi blogges! Kom meg ikke til Sarp og Sabeltann i dag, men takker for tips!

Pepperkakefjellet sa...

Haha, gratulerer med ny heim! Det høyres jo unektelig fornøyelig ut:) Etterkvart blir vel ungane så store at de kan vaske tenkjer eg!:)

Bergljot sa...

Gratulerer med nytt hjem! Kjekt å ha deg tilbake.

Spirea sa...

Jeg bare ler når jeg leser alt du deler....;) du skriver med en utrolig bra snert! ;) kjempehumor - og ja, selvsagt går det land og strand rundt at du er på plass med bloggen igjen (selvom jeg har en følelse av at hus og heim vil ta litt tid fremover ;)) 23 rom gir rom for trim ;) god trim! Og du - å bo på landet er topp!! Vi flytta fra storby til land og har aldri angret. Lykke til med det hele og så herlig å høre dere har flytett"hjem" - det er som regel fint. god klem og god helg

Related Posts with Thumbnails