Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 7. mai 2013

Dagens ævvtfitt

For min del må folk ha på seg hva søren de vil. Jeg mener, jeg flyr rundt i en cerisefarget piquetskjorte og en teit liten hatt hele dagen, så jeg bør jo egentlig bare holde snavla, men innimellom...


Hva prøvde hun å si, liksom? Hvis hun i det hele tatt forstod at hun sa noe, den jenta på en ni, ti år. Hun som fløy rundt i butikken med en sort topp med fargerike bokstaver på, som skrev teksten Been there, done that. Ja, ja. Det skulle jeg likt og hørt om, tenkte jeg.

Det sies at man blir voksen tidligere og tidligere, men ett sted går vel grensa, eller?  
, som bah *knis* lizzm


Og nei, det er ikke jenta jeg gjør litt narr av her, for hun visste neppe hva hun hadde på seg. Om noe, så er det jo designeren som er på bærtur, men mest av alt var det bare en artig observasjon fra dagen. Sånn til informasjon for de som eventuelt ikke måtte skjønne poenget her.

3 kommentarer:

Pia sa...

He he, det står nå så mangt på sånne barneklær...

Hegeslilleboble sa...

Er så enig, det står mye rart på barneklær - særlig i den alderen. Og det bør virkelig finnes litt grenser for hva som skrives på.....

Anonym sa...

Da jeg var liten (altså hadde begynt på skolen, men ikke kunne engelsk), kjøpte jeg en utrolig søt t-skjorte med bilde av to griser på. Jeg så bare de to søte grisene, og gledet meg til å ha den på på skolen etter ferien. Det jeg ikke så var at grisene hadde seg og det sto "making bacon" på t-skjorta... T-skjorta forsvant før skolestart og dukket ikke opp før jeg var voksen.

Related Posts with Thumbnails