Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 22. mars 2013

Om helg og film og drømmer og sånn

Så var det endelig helg igjen. Bustemannen og Busteliten har dratt på hyttetur, og jeg nyter en stille og rolig fredagkveld. Hjemme. Alene. Planen er å senke skuldrene og roe helt ned, men med det hektiske livet vi til vanlig lever, blir jeg litt i villrede når jeg plutselig har en hel helg uten andre enn meg selv å ta hensyn til. Det er jo så mye man har lyst til å gjøre sånn i hverdagen, men som man ikke rekker, og når man først har muligheten til å gjøre alt dette, så...

Kvelden i kveld er i alle fall satt av til å se på film, og jeg slipper å diskutere hverken sjanger eller film med noen andre enn meg selv. Love it! Tom underholdning står høyt på ønskelista, og komedien Wild Hogs blir nok vinner'n i kveld. Jeg har sett den flere ganger, men ler fortsatt så tårene triller når en middelaldrende guttegjeng med prostataproblemer og sure kjerringer hjemme, drar på motorsykkeltur. Også er jeg litt misunnelig på dem. Ikke nødvendigvis fordi de kommer litt galt utav det med en MC-gjeng etter å ha brent ned klubbhuset deres, men fordi de følger drømmen.

Selv så er jeg så redd for å tråkke feil i mitt eget liv at jeg ikke våger å gjøre alt det jeg har lyst til. Dessuten, så passer det jo liksom aldri. Det er alltid noe annet som må gjøres først. Slik skyves drømmene lenger og lenger ned på prioriteringslista, samtidig som jeg offer meg over hvordan livet er fylt av hverdager med klesvask, oppvask og vekkerklokke. Kanskje burde jeg ta en titt på min Bucket List igjen, og blåse litt liv i drømmene? Jeg har jo begynt å trene igjen, så Kilimanjaro kunne jo kanskje vært en gulrot for å opprettholde den kjedelige jogginga?

Har du lyst på noen gode filmforslag for helga, så kan du jo sjekke ut denne lista over de ti morsomste filmene? Jeg ser at min ulitmate favoritt troner øverst på lista. 

- Hva er din favorittfilm? -

Med ønske om en god helg fra

 

, som rett og slett er for lat til å laste opp noen nye bilder i dag.

1 kommentar:

Bente sa...

Fint innlegg :-)
Kanskje drømmen er best når den er akkurat det? En drøm?
Håper du koser deg i ensom majestet!
God påske!

Related Posts with Thumbnails