Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 27. februar 2013

Jeg lever. Og skilsmisse- og kakespisegrunn.

Det har vært altfor stille altfor lenge her på Bustebloggen nå.
Det har vært veldig mye arbeid i det siste, og når man også har lyst til å se familien sin litt innimellom, så må noe annet vike. I dag har jeg bursdag, og min bursdagsgave til meg selv, er en fridag. Det føltes rart å våkne i morges, helt av seg selv, og ikke av noen vekkerklokke. Eller, det vil si, etter en litt ubetenksom kommentar i går kveld, så våknet jeg av at telefonen ringte litt før syv, men det var uansett ikke vekkerklokka.

Deiligste bursdagsfrokosten.
Med varm sjokolade med masse krem
og BoligPluss.

At det har vært hektiske dager, og lite Busteblogging, betyr ikke at det ikke har vært nok hendelser å blogge om. Listen over hva som skulle vært blogget, er stadig voksende. Den ikke lenger fullt så nyoppussede gangen vår står for eksempel ganske høyt på listen. Hva man lærer når man arbeider i et bakeri likeså. Hvordan bli uføretrygdet på ti dager, hvorfor man bør spise kake, hva som skjer når man slipper Busteliten løs i malingsskrinet, hva som produseres på heklenåla, og hva som blir sagt på sengekanten... Listen er uendelig. Hva savner dere mest å høre om her på Bustebloggen?

Dagens kakespisegrunn i butikken.
#deteralltidengodgrunntilåspisekake

Dagen i dag har uansett blitt viet til depressive tanker rundt det å bli eldre. Jeg tror forresten jeg har funnet løsningen; det er å skille meg fra den ti måneder eldre Bustemannen, og finne meg en som er eldre. Mye eldre. På den måten så vil jeg kunne fortsatt føle meg ung, den nye husbonden vil også kunne føle seg ung siden han har en ung kone. Bustemannen står dessuten fritt til å finne seg e' som er yngre, slik at han også kan føle seg ung, og vips! så har vi en vinn-vinn-situasjon for alle parter. Hvis vi ser bort i fra litt praktiske småtterier som en skilsmisse vil medføre, så tror jeg dette er den ultimate løsningen på hele alderdomsgreia. Jepp.

Nå står kakespising for tur. Jeg har bare ikke helt bestemt meg for om jeg spiser kake for å trøstespise eller for å feire at jeg har overlevd nok ett år. Hvis du har lyst på kake du også, kan du jo spise på vegne av meg? Sånn apropo kakespisegrunner, liksom...


Ha en fortsatt flotters bursdagen-til-Bustenellik-dag da, dere!
Vi blogges forhåpentlig om ikke så lenge.


 

12 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

jeg synes kake er for å feire det sist levde året :)
Så smart å innvie seg selv en fridag. Jeg har alltid bursdag i sommerferien, så det med ferie er i boks for meg. Og jeg nyter den,

Sist, men ikke minst. Jeg håper dagen har vært knallfin, og at du har spist deg mett på kake, har fått tid og stund til interiøret og fått mange glade gratulasjoner.
Gratulerer!

Shus sa...

Herleg! Det finns alltid ein grunn til å ete kake, I love it!

Gratulere med dagen.

Helsing frå Solveig

RoseSommer sa...

Gratulerer med dagen!
Jeg har dessverre ingen kake for hånden, men jeg har grovbrød og Nugatti. Tror jammen jeg smører meg en skive med raust med sjokoladepålegg. Det funker også.

Tove sa...

Gratulerer med dagen kjære deg!
Klem Tove

Kvit balkong sa...

Gratulerer så mye med dagen!
Man blir ikke eldre - man blir bedre! :)
Ha en fortsatt fin bursdagskveld!
Klem <3

JunePune sa...

Gratulerer så mye med dagen.. og for å sitere mannen.. "alder er bare et tall".. ;) er iallefall det han sier til meg når jeg graver meg litt ned over å være i 30 åra ;)

Jijji sa...

Gratulerer med dagen! -Og kake er alltid bra ;)

Klem fra Jijji

Jijji sa...

Gratulerer med dagen! -Og kake er alltid bra ;)

Klem fra Jijji

Bergljot sa...

Gratulerer med dagen! Tenk deg nøye om før du skiller deg. Det er ikke veldig morsomt :-) Hilsen bergljot, nyseparert

Pepperkakefjellet sa...

Gratulerer med dagen! Den kaka så fantastisk ut!!!!!

Livet i Casa Didriksen sa...

Håper du hadde en fin bursdag. Og så må jeg bare si at den kaka så vanvittig god ut!!

Turid sa...

Herlig skrevet :)

Related Posts with Thumbnails