Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 4. desember 2012

Litt guffent

Bustemannen og jeg har en noe ulik oppfatning av kaldt/ikke kaldt, deilig/ikke deilig. Trolig vil Bustemannen også insistere på at verden og jeg har en noe ulik oppfatning av akkurat det der. Klokka var 05.55, og jeg var akkurat kommet på jobb da telefonen min febrilsk begynte å synge hakkespett-parapapp. Bustemannen svarte i den andre enden.

"Bilen står på gårdstunet." 
"Ja." (So, liksom?) 
"... har du gått?" Jeg ante en viss skepsis i den andre enden.
"Eh, ja?"

Deretter følger en lang stillhet. Skikkelig lang. Før:
"Hvorfor?" (Og her snakker vi ikke lenger skepsis, men t o t a l uforståenhet!)
"Fordi jeg så på gradestokken og fikk lyst til å være litt ute."
Nok en lang stillhet.
"Var det noe mer?"
"Øh. Nei."

Gradestokken på kjøkkenet i Bustehjemmet
klokka fem i dag morges.

Det skal røske litt i nesegrevet sånn vinterstid. Jeg syns det er herlig, og kjenner lykkefølelsen kommer smygende, der under lag av godt superundertøy, hjemmehekla lue (den måtte jo testes) og varme votter. Med litt tid til overs, tok jeg til og med en omvei hjem. Bustemannen ser antakelig frem til å få resultatet av MR-bildene jeg skal ta av hodet i dag, han som har tilbragt arbeidsdagen ute med å legge taksten, slik at han kan få galskapen dokumentert.

- Er det dårlig vær eller dårlig klær? - 


 

6 kommentarer:

Shy sa...

Ein ting å sei; SPREKT!!
Var no veldig kaldt inne også..10 grader på kjøkkenet?

Anonym sa...

Det var da veldig sprekt gjort, men hadde jeg ikke vært gravid kunne jeg lett gjort det samme. Men her er det syke barn og et bekken som ikke vil samarbeide.

Bente sa...

Jeg er i din retning.
Det finnes bare dårlige klær.
Punktum
:-)

Unknown sa...

Haha, vi har faktisk blogga om den samme gleden i dag! :)
Godt å se at det ikke bare er jeg som liker vinter og kulde.

Vi etterisolerte for et par år siden, før den tid frøs hodeputa fast i soveromsveggen og det var 4 grader på stua - det var ikke så moro DA, men moro å tenke på i ettertid ;)

Kald klem fra varmt desemberhjerte :)

Heidi sa...

10 grader inne er litt i friskeste laget...

Livet i Casa Didriksen sa...

Det er stort sett dårlige klær, for når man bare har vett til å kle på seg så er det jo flott å komme seg ut i kulda... Mye bedre enn å stå å banne over en nediset bil...

Related Posts with Thumbnails