Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 13. september 2012

Uretusjert

For en tid tilbake bestemte jeg meg for at jeg skulle være litt vill. Jeg bestemte meg for å vise frem badet vårt her i Bustehjemmet.


Bustemannen og jeg har nemlig en diskusjon gående om hvorvidt vi skal pusse opp badet eller ikke. Bustemannen er så absolutt for, mens jeg, noe overraskende kanskje, er mot. 


En hver kvinne burde jo prise seg lykkelig over å ha en mann som er for oppussing, 
og attpåtil av badet, og Bustemannen har gode argumenter, det er ikke det... 


Badet vårt er håpløst umoderne, trangt, og oppfyller ikke
ett eneste av dagens våtromskrav... men det fungerer


Bare tanken på å være uten husets kanskje viktigste rom på ubestemt tid, får meg til å stritte i mot. Uten dusj, uten do, uten plass til vaskemaskinen. Med et lite barn og en full skittentøysdunk.


Ettersom huset vårt gjennomgår store forandringer for tiden, vil nok behovet for å pusse opp badet tvinge seg frem i allefall, men jeg har uansett bestemt meg: All den tid jeg argumenterer mot å pusse opp badet, så skal jeg jammen i meg slutte å unnskylde meg for det badet vi har også. Ingen flere unnskyldninger for brun marmor fra gudene vet hvilket tiår, og rosa gulvbelegg.


Vi har plass til det vi trenger, og do til å sitte på. Litt kaldt på gulvet vinterstid er det riktignok, men vi har hvertfall badet innendørs. Det kunne vært verre; det kunne vært utedo. Og vi har tross alt marmor på veggene!


Dette er badet vårt, og vi har gjort det beste ut av det. Det er ikke (ti)årets mote, og det er ikke stort, men det fungerer, og faktisk så syns jeg ikke at det er så aller verst. I hvertfall kunne det vært verre. Dessuten jobbet vi ganske hardt for å få tak i akkurat dét stellebordet, som passet så fint inn, men det er en helt annen historie.


Så, her har dere det altså. Vårt bad. Uretusjert. Jeg har vært vill og vist det frem.

- Har du marmor på badet? - 

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har hørt at marmor er på vei tilbake i trendbildet. Så ikke gjør noe forhastet :-)
Klem

HusmorDronninga sa...

Vill og vakker!

Jeg skjønner deg godt!
Vi har vert uten bad, dusj og vaskemaskin siden 25 juli nå.. Så det begynner å tære på!
Heldigvis har vi en liten ekstra do, gode venner med vaskemaskin og dusj, og troen på at resultatet (snaaaart) blir veeeldig bra :)

Mormorfarmor Inger sa...

Ja nå var du kliiin gæærn :)
Flott bad synes jeg!
Ingen marmor her, men veldig glad i badet som vi pussa opp for ikke så veldig mange år siden. Ingen planer om å forandre på det!

Stine Westmoen sa...

Slike vegger hadde mamma og pappa i det gamle huset, men de var mørke brune i tillegg. Syns egentlig det var fint jeg... Har dere noen rom dere skal slå ned veggen til slik at det blir større?

Et lite tips, vent til våren eller sommeren. Så er det mulig å klare seg uten bad noen dager...

ninabakke sa...

Ikke noe marmor her... men koselig bad du har! :)

Pia sa...

Ha ha, har ikke marmor på badet. Men jeg har Corian! Slå den, du! Et fungerende bad er viktig, drøy oppussing til det blir et must.

Unknown sa...

Vi har marmor! Herlige vakre marmorvegger fra 80-tallet, blått murstensgulv og en baderomsinnredning som står på halv tolv. I tillegg har vi vaskemaskina inne i dusjen.

Joda, vi SKAL pusse opp badet. Men jeg er litt som deg, jeg får mark av å tenke på å være uten dusj og do. Oppussingen må skje mens vi er bortreist, men samtidig MÅ jeg jo følge med på hva håndverkerne gjør...?

Hurra for at flere enn meg har bad som ikke er helt up to date! :)

KLEM!

Villa Wonka sa...

Hehe… ingen marmor her, men nytt bad har vi ikke. Planer om å pusse opp badet her også, men da blir det å pakke kofferten og flytte hjem til mor og far til alt er ferdig :-)

Ha en flotters kveld!
Klem Kristin

nr.15 sa...

En enda drøyere variant har vi i kjelleren;) Men jepp det er helt og fungerer, så ikke mye prioritert her nei;)
Så kult å lese en blogger som IKKE vil pusse!! U go girl!!

Fru Andersen sa...

Det er jo koselig på badet deres da! Fint pyntet og stæsjet :-) Skjønner godt at du er litt motvillig til å være uten bad over tid ja... Vi malte veggene og gulvet på vårt bad i sommer, billig og greit nok for en periode, men jeg grudde meg veldig til det. Selv om vi har to andre bad og vaskerom utenom....og bare skulle male noe som tok tre dager ;-)

Ha en super dag i dag kjære Bustenellik! Klemmer :-)

Related Posts with Thumbnails