Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 7. september 2012

Fredag. Plutselig.

Så var det fredag igjen. Dagene raser avsted i full fart. I Bustehjemmet er det hektisk, og vi har ikke planer om å legge oss over på latsiden selv om det er helg.

Ulf nyter utsikten på skogstur. 

Etter noen timers jobb på formiddagen, skal vi i morgen blant annet til Gamlebyen på en barneforestilling som tar oss inn i Thorbjørn Egners verden. Sin unge alder til tross, har veslekællen vår allerede fått sansen for Egners fine viser, så det blir nok stor stas. 

Litt senere på kvelden skal veslekæll til bestefar. Siden bestemor er bortreist, så blir det vel kælleklubb for gutta, mens Bustemannen og Bustenellik selv, faktisk skal være litt sosiale i gode venners lag. Siden det er nokså lenge siden sist, er jeg litt usikker på om jeg fortsatt vet hvordan jeg skal kommunisere når rosiner og melis ikke skal være en del av samtalen, men hyggelig blir det nok uansett. 

Ja, for det blir mye jobbing om dagen. Det meste som ikke omhandler forannevnte rosiner blir skjøvet litt i bakgrunnen. I kveld, for eksempel, har jeg utfordret vaskemaskinen til et skikkelig råkjør. Den har fått ligge på latsiden litt for lenge, så det måtte vi se å få en ende på.  

Kontorarbeid 

I rettferdighetens navn, skal det sies at det er ikke bare Bustenellik som er travelt opptatt for tiden. Bustemannen har også sine prosjekter på gang, og snaaart har hele huset vårt fått isolasjon, ny kledning og nye vinduer. Det blir SÅ fint, og jeg har SÅ lyst til å vise dere det. Når jeg bare får tid... I mellomtiden kan dere jo få se på badet vårt, som jeg i sommer lovte å vise frem, uretusjert. Har dere fortsatt lyst?

Takk for at du ødela huset vårt, Ulf. Appreciated!

Nå skal jeg imidlertid kose meg litt i sofaen, før vaskemaskinen er ferdig og innholdet skal opp til tørk. Deretter blir det nok tidlig kvelden, for klokka ringer allerede litt over seks i morgen tidlig. 

Ikke ulikt slik undertegnede føler det når klokken ringer
 nullfireettellerannet på en vanlig hverdag.

Og dere da? Står alt til liv i Blogglandia? Jeg forsøker å titte innom når jeg har tid, men kommenteringen blir det heller så som så med. Dere får bære over med meg til jeg kommer tilbake for fullt.

Olé!

Ha en fin-fin helg,
vi blogges!


 

5 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

God fredag til deg og dine <3

Vi skal også til Gamlebyen i morgen, og så kommer vi oss ut i skog og mark på søndag (evt i morgen ettermiddag )

Mormorfarmor Inger sa...

Skjønner at det er travle tider :)
Gamlebyen og litteraturfestival er tingen nå ja :) = er også tilstede, bare så du veit det ;)
Go' hælj!

Et Levende Hjem sa...

Vi vil gjerne se badet! Eller, jeg vil ihvertfall det. Men det er sikkert flere også! :)

Kos dere masse i Gamlebyen, det er så utrolig fint der. Kan gå og drømme meg tilbake i tid i timesvis... :)

God hektisk helg!

Klem
Vibeke

Monica fra Moxas Univers sa...

Jeg vil se bilder av badet jeg og! Jeg så jo hvordan det så ut i virkeligheten også ;)

Du verden han Ulf romsterer hjemme hos deg da! Du får holde han litt i nakken ellers ender du opp uten tak over hodet ;)

Masse lørdagsklemmer fra Monica

salige lavendel sa...

Skjønner at det er travelt i hemen deres! Men det er jo litt godt å være travel også, bare ikke så travel at alt hoper seg opp...Jeg er ikke så flink til å kommentere jeg heller, men i kveld er det skjerpings på gang. Ha en koselig kveld videre, det vr hyggelig å titte innom her igjen.

Related Posts with Thumbnails