Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 31. august 2012

HMS-enke

Bustemannen har vært på HMS-kurs i Oslo siden i går, og Busteliten har vært på besøk hos tante i samme slengen. Det betyr at Bustenellik selv har vært HMS-enke med barnefri siden i går. Etter et par hektiske uker, har det vært mildt sagt himmelsk å være Bustenellik det siste døgnet. At jeg har hatt fri i dag, har i tillegg blitt prikken over i'en. Weee! altså. 

Kunsten å leve 

Og hva gjør man så, når man er HMS-enke? Jo, man...

... tar kontroll over TV'n. Young Sean Connery som James Bond er jo slettes ikke feil. Ei heller noe kliss-klass med Ryan Reynolds i hovedrollen. 
... åpner en flaske med rødvin, og føler seg klin gæren. Det var jo tross alt torsdag! (Og så kan man si en hel del om den rødvinen, men et note to stupid me, er at en plan som i utgangspunktet syntes smart, ikke nødvendigvis var det når den var gjennomført.)
... sover midt i senga. Bare fordi man kan det. Og det er ingen som blir sure på en for det. 
... sover til man våkner. Av seg selv. Ikke av vekkerklokka. Ikke av Bustemannens vekkerklokke. Ikke av Busteliten. Men av seg selv
... dusjer lenge. Fordi man har t i d. 
... setter på favoritt-spillelista på Spotify på full guffe og synger. Høyt. 
... drar på shopping, og velger et kjøpesenter langt unna. Fordi man har tid.
... finner frem treningstøyet og tar en hard treningsøkt. Ikke bare en rusletur med barnevogna.

Og helt til slutt, så tenker man at man bør se å få sendt avgårde mann og barn på ny overnattingstur om ikke så lenge, slik at suksessen kan gjentas. Dette var sårt tiltrengt og helt utrolig deilig. 

- Hva gjør du når du har litt alenetid? -


 

5 kommentarer:

Et Levende Hjem sa...

For et herlig døgn du har hatt! :)

Når jeg en gang innimellom får huset helt for meg selv, blir jeg som regel sittende en stund å bare glane, før det går opp for meg at jeg faktisk kan gjøre akkurat hva som passer meg!! :) (Når det lyset har slått seg på, så er jeg nok ikke så ulik deg...)

Ha en fantastisk helg!

Klem
Vibeke

Elisabeth, innerst i veien sa...

Det var god utnyttelse av alenetida. Jeg liker å ha det helt stille og lese. Men det funker bare når jeg er alene hjemme, ikke når jeg er alene på et hotellrom...da er det litt ensomt plutselig.

Villa Wonka sa...

Mmm… høres fantastisk ut :-) Er så koselig når alle er sammen, men akk så godt det er med alenetid innimellom. Det trenger vi alle :-)

God helg!
Klem Kristin

Petrus og Petrine sa...

Opps, kan ikke huske at jeg hadde alenetid, uten om når det er noen ærend som skal gjøres...
Kanskje ikke rart jeg til tider kan føle meg mørbanket...

Petrus og Petrine sa...

:) glad helg til deg og takk for gratulasjoner til gutten vår ;)

Klem

Related Posts with Thumbnails