Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 30. juli 2012

Tantes bekymring

Min kjære tante er bekymret. For mitt kjære barn. Hun er redd vi gir ham altfor dyre matvaner. Royal Canin i stedet for Whiskas. At det går an, lurer hun på? Noe så dyrt!


Hun tror dessuten at det vil kunne by på problemer i fremtiden med tanke på en eventuell partner: "Hei! Vil du komme hjem til meg på litt biff og vin?" "Nei takk, jeg spiser bare Royal Canin." Sært, mener tante. Bustenellik selv, mener at "vil du komme hjem på biff og vin" er omtrent det samme som "vil du komme og se på utsikten min", og mener følgelig at da spiller guttens matvaner fint lite, for han får ikke lov av mamma'n sin uansett. I hvertfall ikke før han er 30. 


At det er diettfôr for steriliserte hunkatter Busteliten så grådig tar for seg, er ikke noe å legge vekt på, mener tante. Og det er det jo egentlig bare Soodus som lider under. Busteliten spiser nemlig opp alt fôret til Selma, som i sin tur spiser opp alt fôret til Soodus som da står uten mat. Han får få grøten til Busteliten. Tante tror nemlig at kombinasjonen grøt og mango er årsaken til at Busteliten gyver løs på kattematen, hvilket han gjør som om det var sjokolade og potetgull på én gang. "Grøt og mango? Nei! Pizza og ananas? NEI!" 

Slapp av, tante. Han skal slippe ananas på pizza'n! Chill! Skjønt, med tanke på den ånden gutten får av å knaske kattemat, så hadde kanskje ikke ananaspizza vært så galt likevel... Men, det er jo ikke tantes problem hvordan veslekællen lukter. 


 
, som for ordens skyld forsikrer om at gutten ikke blir fôret med kattemat. Vi har marsvinmat han kan få hvis han vil også.

10 kommentarer:

Gotteriogsann sa...

Hi hi. Dette dillemaet hørtes kjent ut. Prinsen her i huset foret seg selv med kattenes boksemat, mens prinsessa spiste gress.
Men søsteren min spiste glava når hun var liten, mens jeg selv tok for meg deler av bestemors bibel!

Klem fra meg.

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, det er gutten sin det, en skikkelig gourmet, som vet hva han vil ha! Kan katten, kan vel han?! Det går nok bra!

Klem Cathrine,
Som ikke har kattemat i huset...!

Anonym sa...

Haha, jeg ler så jeg griner :)

Villa Wonka sa...

Hehe… artig liten kar dere har ;-)

TanteTøtte sa...

<3 ... tror ikke helt du har sett alvoret Camma..hvordan i all verden skal ei statsansatt tante ha råd til å ha denne steriliserte hunnkatten...nei...åssen var det igjen ... Jeg har ikke råd til å ha denne busteliten i kosten ei helg engang!! Jeg kommer aldri til å få lære han skikkelig å kjenne. Han blir bare den ungen til Camma med den dårlige ånden,og DYRE(-)vaner...Du kunne jo prøve med pepsi max som supplerende?? Det kan jeg fikse lett!! 4 pk... du får ikke Royal Canin i det vel???

Bustenellik sa...

Pepsi Max!? Gæren, eller? Aspartam i Pepsi Max assa! Kan'ke fore ungen med det!

Villaveien nr 1 sa...

Hihi så Vittig dette var.:):)
En herlig blogg du har.

Ønsker bustefamilien en fin ny uke :)

Klem Margareth

Et Levende Hjem sa...

Sitter her og ler for meg selv... For et herlig innlegg!

Klem
Vibeke

Monica sa...

Hei på deg.
Hi,hi.. for et artig innlegg ;))
Ønsker dere en riktig fin onsdag, med dyre vaner ;))
Smil og klem fra Monica

Unknown sa...

Kattemat blir da vitterlig smakt på og godkjent av oppegåendes mennesker. En smart luring du har. Har han fin glød i håret?? Lurer

Related Posts with Thumbnails