Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 30. mai 2012

Ting man lurer på når man har ørebetennelse, no.1

Som jeg fortalte i går, har jeg fått akutt mellomørebetennelse. Som de fleste andre moderne mennesker i 2012, googler også jeg en diagnose når jeg får den, og mellomørebetennelsen har selvsagt ikke vært et unntak. Uansett hvilken nettside jeg blir ledet inn på, står det å lese at dette er noe som gir smerter i øret (whaaat?) og at det først og fremst rammer småbarn, fortrinnsvis de under to. 

Svimmelheten dukket opp lenge etter at jeg stod her og titta 170 meter rett 
ned fra Teletorn i Tallinn, altså. Lenge etter at jeg sparka på meg en 
blå tottelott også. Ulykkesfugl? Jeg? Kløne? Høh?  

I en alder av femogtyve skjønner jeg at det var på høy tid å debutere som mellomørebetennelsespasient, og jeg nyter selvsagt til fulle at det er en jevn strøm av gul antibiotikavæske som renner ut av mine to vakre ører, at jeg er halvt døv, og for ikke å forglemme den intense svimmelheten. Verden spinner rundt en akse, og aksen det er meg. Føles det som. Og det er her et av mine mange spørsmål dukker opp:

Når man er edru, frisk og alt er vel, så kan jo verden gjerne begynne å snurre bitte, lite grann dersom man skulle finne på å helle i seg et glass med vin. Det jeg nå da lurer på, er om dersom verden allerede snurrer ganske heftig rundt, kan da et glass med vin stanse snurringen? Litt sånn omvendt psykologi, liksom? Eller snakker vi mer ønsketenkning? I matematikkens verden blir jo to negative positivt, så logikken er jo absolutt til stede? Eller har jeg snurret meg helt ut på jordet her, nå?


 
, huggærn!

7 kommentarer:

Mormorfarmor Inger sa...

hmmmm.... ja kanskje det hadde vært en idé å bli skikkelig på en snurr på alkohol? Verdt et forsøk kanskje? ;)
Nei - du får nok være tålmodig.. Det er normalt å være svimmel ihvertfall, siden balansen sitter i øret, men håper det går fort-fort over!
God bedring og klem fra meg!

VeroNot sa...

hehe.... Ja, det var det da! Liker den teorien om at kanskje et glass vin hjelper! :-)
God bedring til deg! ha en fin dag!

Åshild sa...

Det var en artig ide, men er nok redd for at det eneste som fungerer er litt tid i kombinasjon med smertestillende.

MammaMy sa...

Prøv! -og skål! ;)

Anonym sa...

Uff mellomørebetennelse er ikke noe godt. God bedring!
Klem

Shy sa...

Eg fekk øyrebetennelse for fyrste gong i ein alder av 47, og det vart skitvondt, lenge....
God bedring!

Guri sa...

Prøv det i forskningens navn!!

Har prøvd dette svineriet jeg også, og det anbefales IKKE!

kLÆM

Related Posts with Thumbnails