Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 29. mai 2012

Et kjapt titte-innom-livstegn

Og så har man ikke mer enn akkurat ankommet destinasjonen før man atter er tilbake i gamlelandet. Jeg har hatt en fantastisk weekend i Tallinn, sammen med min kjære nabo og venninne. Flyturene overlevde vi også, selv om jeg ikke under noen omstendigheter vil anbefale noen å pådra seg en akutt mellomørebetennelse oppe i lufta, et sted mellom Tallinn og Rygge. 

Å overleve en flytur, for deretter å reise rett til legevakta, er litt Bustenellik i et bitte, bitte, lite nøtteskall. Jeg har forsatt svært nedsatt hørsel, men smertene som gjorde det mer fristende å føde er i hvertfall over. Vi peiser på med antibiotika i øret og nesespray i pilleform, og satser på at det går seg til.

Selv om innflyvningen til Rygge ikke var noe særlig, så var turen for øvrig helt topp! Selv om det var litt trist å si hadet til Bustemannen og Busteliten da vi dro, så har vi storkoset oss hele helga. Skravling, mat, skravling, spa, skravling, sjokolade, skravling, MGP, skravling, shopping og skravling er gode stikkord for helga, og vi har hatt det helt topp! 

Bilder kommer etter hvert, bare jeg får tid til å legge dem inn på dataen. Her er det nemlig hverdag for fullt i dag, og den skittentøysdunken som var tom på fredag, har Bustegutta på mystisk vis klart å fylle i løpet av helgen. Ikke minst har jeg med meg et lite lass av skittentøy og annet ymse som skal ut av kofferten. Her er det bare å skride til verks!

Jeg kommer tilbake med et nytt blogginnlegg så snart jeg har tid, og når den verste svimmelheten har lagt seg. For meg ser det nemlig ut som om hele dataskjermen er på seiltur (jeg håper det bare er et synsbedrag, ellers bør Bustemannen kanskje sjekke grunnmuren her?). Jeg håper du har hatt en like fantastisk helg som meg, og at hverdagen behandler deg pent i dag! 

Vi blogges!


 

4 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

Au, vondt i øret i fly er absolutt vondt. He, he og jeg har en illusjon om at jo nærmere hjernen sitter, jo vondere gjør det ;) Det ser ut til at du fikk en god tur, tross alt, heldigvis..

ha en knall innspurt på mai

Vigdis sa...

Åååh den helga hørtes herlig ut! Ikke returen, men... Håper det går over snart. Gleder meg til bilder.

sisselastrid sa...

Kjekt at du har kosa deg på tur :)
Så får du berre satse på at resten også ordnar seg etterkvart ;)

Håpe pakken frå meg snart er framme ;)

Klem

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Uff så vondt...
Bra du koste deg
klem

Related Posts with Thumbnails