Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 11. mai 2012

På en fredag

Her i Bustehjemmet har vi en rolig morgen i dag. Utenfor plasker regnet på fjerde dagen, og da er det koselig å tenne lyset som står i Norgesglasset på stuebordet, og å krype opp i sofakroken. Busteliten sitter i lekegrinda si og koser seg med Drømmehagen, mens han skravler og ler med.


I går hadde jeg en skikkelig husmordag her hjemme. "Vintergardinene" ble byttet med de lettere sommervariantene, et par nye tepper kom på plass, og saueskinnsfellen på senga ble lagt bort for godt for denne sesongen. Huset ble gjort rent etter alle kunstens regler, og kjøkkenet fikk seg en ekstra skrubb. Du vet du har småbarn når du kan sette vaskebøtta fra kjøkkenet på ovnen, koke opp og deretter få en herlig betasuppe. Jeg plukker opp og vasker og støvsuger på kjøkkenet hver eneste dag, men likevel... Hvordan får han det til?


Når Bustemannen kommer fra jobb, er det endelig helg, og da håper vi på godvær. På mandag begynte vi nemlig å legge om taket på Bustehuset. En jobb som ikke er helt forenlig med det våte været som dukket opp på tirsdag kveld. Heldigvis er det meldt pent i ettermiddag og i morra, så da får vi håpe det stemmer slik at arbeidet kan fortsette. Det hele bloggifiseres selvsagt når tiden er inne.


På søndag skal vi i konfirmasjon til "fille-fetter'n" min, og det gleder vi oss til. Han er en skikkelig kul fyr, som vi alltid syns det er moro å være sammen med. Jeg har fått i oppdrag å bake oreokake, så i morra står det kakebaking på programmet. Busteliten og jeg har dessuten planer om å plante om litt på trappa; påskeliljene har gjort sitt, og noen fine sommerblomster står på ønskelista.


Nå er imidlertid tiden inne for å marinere det, i skrivende stund, nyvaskede kjøkkenet i grøt. Deretter skal vi en tur hjem. Bustelitens oldemor har hatt bursdag, og da må hun jo få gave. Et halvt års abbonement på BoligpPluss ligger skjult av gavepapiret. Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal finne på til de som har alt, så forhåpentligvis kan hun kose seg litt med BoligPluss i stedet for enda en ting som hun allerede har femten av fra før.


Jeg ønsker deg som titter innom en god helg. Kanskje skal du noe spennende?
Nevner forresten, litt beskjedent i forbifarta, at du godt kan plukke med deg KK i dag hvis du er innom butikken.

Ha en fin fredag - vi blogges!


 

6 kommentarer:

RoseSommer sa...

Oj! Klart jeg skal kjøpe KK! Det blir spennende å se hva du har vært med på. God helg.
(Og føler med dere ang. været til uka. Håper det letner litt der borte i øst.)

Renate sa...

God helg til deg og!
Her skal vi feire 30-årsdag, det blir kjekt! Og kanskje jeg må kjøpe KK ;)
Klem

Mormorfarmor Inger sa...

Go' hælj og KK skal kjøpes inn - i morra :) Hilse Busteliten!

VeroNot sa...

KK må i hus ja!! :-)
God fredag til deg!! :-) klem

Miip sa...

Da blir det KK i morgen :) Vi satser også på bedre vær i morgen-lei regn nå... God helg til deg og dine :)

Gitte sa...

Fin artikkel i KK! Og du all verden så vakker dåpskjole! Du er jammen kreativ på alle måter :-)

Related Posts with Thumbnails