Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 3. februar 2012

Puh!

En hektisk uke i Bustehjemmet går mot slutten, og jeg kjenner at jeg begynner å puste ut litt. Bustemannen har jobbet overtid hver eneste dag siden midten av forrige uke en gang, og selv om Busteliten har tatt på seg glorien all den tid pappa har vært på jobb, så tar det likevel på å være snekkerenke med ansvar for små.


I dag derimot, har Bustemannen hatt pappapermisjon, og den lille familien vår har brukt mesteparten av dagen i badeland på Quality-hotellet i Sarpsborg. Gjett om vi har kosa oss! Særlig boblebadet var stor stas for veslekæll, og han slåss som en mann mot alle boblene og veivet og plasket med armene som bare det. Etter en litt vanskelig start med babysvømminga, er det godt å se at han kan kose seg i vannet likevel. Også er han jo litt tøff, når han får på seg den bitte, lille badetrusa si.


Men så er det jo slik da, at små karer blir gjerne litt slitne etter slike begivenhetsrike dager. Da er senga god og ha, og denne uka har han begynt å sove på rommet sitt hele natten. Busteliten og jeg hadde kommet inn i en litt ond sirkel hvor vi vekket hverandre i løpet av natta og holdt hverandre våkne, og i et forsøk på å bryte den sirkelen, fant vi ut at tiden var inne for å flytte på eget rom. Det har gått over all forventning, og det er godt for både liten og stor å våkne uthvilt når morgenen kommer.


Ute har det plutselig blitt veldig vinter, og gradestokken har krøpet ned mot både ti og femten minusgrader. Kulda merkes ironisk nok best innendørs her i Bustehjemmet, men det har ennå ikke blitt så kaldt at jeg må føne løs tekstilene fra skapene. At det er vinter ute (og inne), hindrer uansett ikke våren å flytte inn. Den søte mugga med perleblomster som dere ser på bildene, fant jeg på Mestergrønn i dag, og jeg klarte ikke å gå fra den. Den liksom skrek "ta meg med hjem og sett meg på kjøkkenet ditt!" Og det gjorde jeg, så der står den og flotter seg i all sin skjønnhet.


Nå venter middagen her, og en rolig kveld foran TV. Jeg drømmer om Sister Act, så får vi se om jeg får overtalt Bustemannen til litt nonnemoro. I morra får Busteliten og jeg storfint besøk av jentene bak disse bloggene


, og det gleder jeg meg veldig til! Litt panikk har jeg ved tanke på å slippe fire interiørdamer med flotte, gjennomførte hjem, inn i vårt enkle hus, men de sier at det er babyen de skal se på, så får vi håpe de overser den brune marmoren på badet vårt.


Ha en strålende god helg - vi blogges!


 

11 kommentarer:

No.15 sa...

Suser innom for å ønske deg en goood helg!

Hvor mange mnd er Busteliten nå? Tiden går så fort. Lillemor har blitt 7 uker allerede.

KLEM, Lise

Anonym sa...

Deilig å ha noe fint å se fram til i helgen etter en hektisk uke.

Nonnemoro sier vel ikke en mann neitakk til?

Pia sa...

Ha ha, veslekæll er det vel bare østfoldinger som kan kalle ungen sin for?;)
Kos deg på bloggtreff i morra - det skal jeg:)

RoseSommer sa...

God helg, og kos deg med blogger-besøk imorgen. Det blir sikkert kjempegøy med så artige og hyggelige damer.
Så moro å høre hvordan dere har det i den nye hverdagen som foreldre.
Og blomstermuggen din var veldig, veldig fin!!

hh sa...

God helg til deg! Brun marmor på badet er helt sikkert in innenfor en eller annen trend! Og jeg ble litt misunnelig på perleblomsten. Så den må jeg også skaffe meg!

Siv sa...

Hei på deg vennen :)

Så deilig å kose seg inne i varme deilige basseng med lille gutt ♥

Så godt han og du får sovet ut på hvert deres rom da :) Her sover minsten midt i mellom oss enda, å det gjør han nok en god stund til, for det er jo så koselig ♥ Gjerne eldste mann også sover med oss, men da blir ikke natt søvnen like god nei !

Hi hi...du da ;) trenger ikke bekymre deg for å åpne dørene for meg bustenellik. Jeg gleder meg bare til en deilig kose dag sammen med herlige jentene jeg ♥

Sees i morgen !

Fru Andersen sa...

Hihi, skjønne busteliten i boblebasseng, gleder meg til å se ham live. Har jo bare tittet på skjønningen på julekortet;-)

Morsomt å lese at Busteliten er på eget rom nå, for i dag var det jeg første jeg sa til mannen også. Leo skal på eget rom NÅ! Både mann og sønn snorker og jeg bytter på å vekke mann eller sønn alt ettersom for å få de til å slutte med disse ulydene. Jeg klarer ikke mer enn en snorker, og velger mannen...hihi..mannen ble glad for det da;-)

Gleder meg til i morgen! Og jeg takler helt fint brun marmor! Brune OG gule fliser OG lyyysrosa blomstertapet (juhuuu!) på badet her skjønner du;-)

Sees!

Mormorfarmor Inger sa...

Oi - jeg skvatt litt da jeg leste føne løs testiklene... makan til lesefeil!!
Ha en trivelig bloggtreff, og hils veslekællen! (Har du prøvd babysvømming på Blekkspruten?)

Monica fra Moxas Univers sa...

Kos dere ;) Husk at alle interiørdamer har noe de ikke blogger om vettu ;) Ingen knipser bilder i stolt bloggeånd av gamle plastplater på baderom og vaskerommet med et tårn av klesvask ;)

Jeg sitter allerede her i arbeidsbuksa.. Moxamannen er på kurs og jeg har planlagt å fuge litt.. Begynner å komme så langt med både det ene og andre nå, men herdetid på alt tar jo så lang tid!

Klem klem fra Monica

Hegeslilleboble sa...

Nydelig blomsterkrukke, den likte jeg veldig godt! Så herlig at han er begynt å sove på eget rom, da sover alle så mye bedre er min erfaring:). Kos dere med besøk!

Anonym sa...

Jeg leste først "føne testikklene løs"
Fikk meg en god latter da jeg oppdaget lesefeilen :-)
Kos deg meg herlig besøk!
Klem

Related Posts with Thumbnails