Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
lørdag 25. februar 2012

Nominasjon, vin og fjas

Nå er interiørinnlegget som enk'li var planlagt bare nødt til å vente, for vet dere hva? Bustebloggen har mottatt en nominasjon. En vaskeekte n o m i n a s j o n! Som Årets Fjaseblogger! Den vesle Bustebloggen min er nominert, og det i selskap med mange utrolig flotte (og flere store) blogger. Ydmykhet og takknemmelighet sammen med en smule stolthet, er vel beskrivende ord i en sådan stund.


Jeg har jo røska med meg en god del studiepoeng innen markedsføringsfag, og har således noen tanker rundt hvordan jeg kan føre en heidundranes valgkamp, men så blir man jo liksom litt beskjeden også. Vil ikke trenge meg på liksom. Det er litt uvant å være i fokus på akkurat den måten. Likevel blir jeg jo ille glad om du som leser har lyst til å stemme på Bustebloggen min. Og å stemme, det kan du gjøre HER. Eller HER. Ja, til og med HER

And speaking of fjas; fjas skal jeg hilse og si at det ble mer enn nok av i går kveld også. Da jeg satt og planla Estlandstur med en venninne. Den ene er mer redd for og fly enn den andre (flyskrekken min er i poetiske ordelag omtalt HER (mye her-er i dag!)), og vi har gått en hel uke og lurt på om vi virkelig skal tørre dette greiene her. Fly sånn på egen hånd og greier. Plan 1.0 var å gruble på saken over et glass vin. I går satte vi plan 1.0 ut i livet, men la til et ekstra glass vin, og da vi utførte plan 1.0 kom vi frem til plan 1.1, som er at: vi gjør det. Vi bestiller tur. Plan 1.2.

Sett i ettertid kan man selvsagt stille seg spørsmål om hvor lurt det egentlig er å legge slike finurlige planer etter både ett og to glass vin, men det gjorde vi altså. Enda større grunn er det til å stille seg spørmålet om hvordan selve flyturen kommer til å gå, når vi er så redde for å fly at vi tyr til flaska bare for å i det hele tatt klare å bestemme oss for om vi drar eller ikke! Er det mulig, liksom? Men nå er det altså bestemt, så får vi se om vi kommer oss på det flyet, eller om vi blir plassert i fyllearresten allerede i det vi leverer bagasjen. Og alle som kjenner meg vet at jeg sjelden nyter alkohol, men spesielle situasjoner krever spesielle løsninger. Eventuelt en mulighet til å legge seg selv i kunstig koma for en time, halvannen. Fortsettelse følger, så stay tuned!

Ellers har jeg vel ikke mye nytt og bidra med i dag. Jeg fikk forøvrig bekreftet at min kjære sønn har store føtter, da jeg forleden dag stod og hang opp klesvaska: "Hmmm! Jeg har da ikke slike blå sokker, jeg?" tenkte jeg. "Ah! 'Course! Det er jo Busteliten sine!" Far: Size 48. Mor: Size 41. Sønn, 4 måneder: Size 17. Mor: Fullstendig fjern!

Ha en flott lørdag folkens!

Husk å stemme, da! Dere har frem til mars den første.
Og siden jeg er tross alt kjemper om tittelen Årets Fjaseblogger, må nok resten av bildene fra rommet til Busteliten vente noen dager (man må tross alt leve opp til sjangeren); i stedet skal jeg vise litt entusiasme for bæsj neste gang. Jepp. Du leste riktig.

Vi blogges!

 

4 kommentarer:

Mormorfarmor Inger sa...

Så spennende med flytur! Jeg husker første gang jeg fløy. Noen spurte om jeg hadde flyskrekk. Det kunne jeg jo ikke vite, for jeg hadde ikke flydd før. Men jeg hadde ikke flyskrekk. Jeg satt og så og så ut av vinduet og var fascinert. De rundt meg tok på seg sorte briller, nakkeputer og sov...
Håper skrekken deres går over! Og spent på hvor ferden går!
Og lykke til med fjasebloggerkonken!

Fru Andersen sa...

Spennende, spennende!
Har stemt på DEG, selvfølgelig:-)

Goooood lørdagskveld videre!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer med nominasjonen, jeg synes det var veldig vanskelig å fordele stemmene blant alle de nominerte som inkluderer mine favorittblogger, sukk.

Whitebite sa...

Vanskelig å stemme!
Alle favorittbloggerne mine er på denne lista..

Takk for koselig besøk hos meg!
Nå skal jeg kikke nærmere på denne fine bloggen din:)

Related Posts with Thumbnails