Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 31. januar 2012

Vognteppe - ferdig for lengst!

De av dere med god hukommelse som har fulgt meg en stund, vil kanskje huske at jeg skrøt vilt og uhemmet av nyervervede heklekunnskaper for et snaut års tid siden. Samtidig som jeg nærmest bodde i doskåla ( ♥ hyperemesis), lærte jeg meg og hekle. Jeg skulle jo bli mamma, og måtte forberede den lilles ankomst.


Nå er det jo en kjent sak at hyperemesisen med tid og stunder gikk over, og at Busteliten har ankommet. Det jeg helt har glemt, er å bevise at jeg faktisk fullførte håndarbeidsprosjektet mitt!


For joda, jeg ble ferdig med å lage vognteppe til Busteliten. Ja, jeg ble til og med ferdig før han ble født. Dette hadde egentlig fortjent en plass på forsiden av VG, for håndarbeide er ikke min sterkeste side, og det tilhører sjeldenhetene (aldrihetene?) at jeg faktisk fullfører det jeg påbegynner. Helt klart et unntak her altså. 


Å hekle slike oldemorruter var i grunnen ganske gøy, for jeg så resultater raskt. Da holdt også motivasjonen seg oppe, og det er jo gjerne avgjørende for hvorvidt man fullfører noe eller ikke. Det er nok ikke umulig at det blir fler oldemorruter med tiden heller. Kanskje et deilig pledd til å ha i sofaen? På kjølige høstkvelder om en ti, femten år? 


 

som rællær rundt med en Brio duovogn for den som måtte lure på det...

13 kommentarer:

Maria sa...

Hva med et koselig teppe til konf'en?

Tove sa...

Jeg har og lyst på et sånt teppe før fødsel i april. 2012 altså. Ingen vits i å begynne for det kommer aldri til å bli ferdig. Har lagt ut mange påbegynte prosjekter med ikke like mange fullførte da. flink du...
Klem Tove

A K sa...

Så fint teppet ble! Moro med mammalaget vognteppe :) fargene passet jo kjempefint til vogna.

Gleder meg til å se bilder av rommet til lillegutt, vi skal snart pusse opp til lillebror her så da kommer inspirasjon godt med :)

Klem

Huldra sa...

Gratulerer med både ferdigstilt teppe, og lillegutt! Tydelig at jeg ikke har rukket besøke deg på en stund, for dette hadde jeg ikke fått med meg.. =O
Sier godt nyttår i samme slengen, og tar en liten oppdateringsrunde hos deg. :)

Anonym sa...

Åå så flott teppe du har laget. :))
Klem fra Mette.

Renate sa...

Kjempe fint! Synes du er flink jeg! Kjenner til den å ikke bli ferdig med det man begynner med :) derfor går det mye i små og raske prosjekter her i gården :)

sisselastrid sa...

Syns du har vore flink eg :) Heldige Busteliten - dette teppet må han no berre ha for alltid - så han får bevise at mamsen kan gjennomføre prosjekta sine ;)

Likar best små prosjekt - for slike store det sparar eg til vi skal i gang med påbygget til Oskar...

Ha ei fortsatt fin veke!

Klem frå oss på sjukehuset :)

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

å det var fint teppe.... Elsker disse teppene.
Takker for tipset ang steder i Fredrikstad... Brynem er et av de stedene jeg vet om og som jeg SKAL innom. Kan forstå det er farlig å bo i nærheten av den butikken ja.
Ha en knall kveld
klem

Pia sa...

Se her ja! Flott teppe!

Mormorfarmor Inger sa...

Berre lekkert! Mitt mål for 2012 er å lære å hekle! Og spesielt sånt teppe! Ikke til vogn, men sofa :)

Martilie sa...

GRATULERER! Så utrolig koselig at busteliten er kommet :)
Jeg har vært fraværende en stund, men ikveld har jeg en koselig oppdateringsrunde..

Flott teppe - flink er du!

Nyt dagene..

Klem til dere fra Tove

Siv sa...

Hei på deg :)

Så flink du har vært da, også så fint teppet ble.
Dette får du nok mye glede av, og ikke minst mange gode minner som du kan kose deg med når minsten blir stor ♥

Gleder meg til lørdagen, det skal bli så kos :)

Ha gode dager herlige "buste mor" ♥

Florisa sa...

Nydelig teppe! Og kjempe fin vogn også, hatt slik vogn før jeg og den er goood!

Related Posts with Thumbnails