Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 9. februar 2011

Hushjelp søkes

Så var man tilbake på bena igjen, da. I hvertfall sånn mer eller mindre. Og tusen takk for alle de hyggelige kommentarene etter mandagsinnlegget. Ryggen er slettes ikke bra, men jeg klarer nå hvertfall å bevege meg, og kan man det, skal man jo ikke klage! Skjønt, jeg har for alvor forstått hva de snakker om når de sier "du vet du er gammel når du knyter skolissene, og lurer på om det er noe mer du skulle ha gjort når du først er der nede". At bursdagen min nærmer seg med stormskritt, hjelper jo ikke akkurat på, men...


Det er utrolig hvor fort man blir hengende etter når man har en dag i 90 graders posisjon. I hvertfall hva husarbeidet angår. Utgangspunktet var jo heller ikke det beste, tatt i betraktning at vi hadde en daff søndag dagen i forveien. I går forsvant dagen uten at noen var hjemme, og i dag er det ingen utvei. Noe må gjøres.


Oppvaskmaskinen står med rent innhold for tredje dagen på rad, og burde så absolutt vært tømt for å få plass til alt som ikke er rent og som står på benken over. Akkurat det med å tømme oppvaskmaskinen burde forresten gå glatt, siden det meste som var i den nå er flyttet opp til benken over.


Det er også duket for jakt i Bustehjemmet. Jakten kan deles inn i ulike kategorier, men vi snakker hovedsakelig om sofaputejakt, tomme brusflaskerjakt, kjøkkenglassjakt, papir til papirinnsamlingsjakt og skittentøysjakt. Rifle er ikke påkrevd med mindre man forviller seg inn under sofaen eller dobbeltsengen, men en god porsjon tålmodighet og systematisk sans er ikke å forakte.


Det begynner dessuten å gå tomt for ullsokker, og håndklær er det tomt for. Det må altså vaskes klær. I dag er jeg i stand til å få klærne opp på tørkestativet for egen regning også, så dette er vel egentlig dagens minste utfordring. Det skal heldigvis ikke mer enn tre vaskemaskiner til, også er vi i mål. Nesten.


Og til alle dere som syns det så ut til at Bustenellik er et ordensmenneske, da jeg viste frem strykerommet forleden dag, så kan jeg fortelle dere at jeg er det. Det hender bare innimellom at jeg tar meg en pause, liksom. Jeg trives ikke når det er så kaotisk rundt meg som nå. På den annen side; innimellom må det jo være litt kaotisk også, for at man skal kunne sette ordentelig pris på det ryddige? Eller? Ro, ro, ro din båt....


Jeg får vel lete frem litt arbeidslyst. Etter at jeg har ønsket mine nye følgere velkommen. Og velkommen skal dere være - det er hyggelig at dere har funnet veien hit! Før jeg finner arbeidslysten, må jeg også fortelle at jeg har fått en hyggelig overraskelse og utfordring fra Cecilie som står bak bloggen Shabby, Slitt og Bare Mitt. Mer om den kommer senere. Jeg må tenke litt. Jo! Også må dere ikke glemme å melde dere på give away her på Bustebloggen.


Da har jeg ikke mer å utsette arbeidsøkten med.
Jeg ønsker dere alle en fantastisk flott onsdag!
Titt gjerne innom Bustenelliks Facebookside.

Og neida, dilldallet har ingenting med
rot å gjøre what so ever. Innimellom
trenger man bare noe pent å hvile øynene på.

13 kommentarer:

lavendel mio sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
lavendel mio sa...

Hei
Flott blogg du har!
La meg til som følger så jeg ikke glemmer å se inn til deg:)
Ha en fin dag, klem Hanne

Hegeslilleboble sa...

Uffda, høres ikke bra ut med vond rygg. Lykke, lykke til med alle gjøremål for dagen. Kjenner til det der med at nå MÅ det faktisk gjøres:). God bedring også:).

sylvia sa...

hei.
så deilig at du er på beina, ta det med ro nå da, litt av gangen så blir det så finta atte..
kjenner meg masse igjen her,
men men en blir bra.
ha en fin dag,
å fortsatt masse god bedring til deg.
klem fra sylvia

RoseSommer sa...

Godt du sannsynligvis ikke har fått en varig Grand Prix-skade.
Jeg rydder også idag! På hobbyrommet. Skulle vært på Zumba, men da jeg våknet i natt og kjente at bena var stive og det stakk i kneet etter Spent-timen igår, så besinnet jeg meg. Rydding ER jo egentlig gøy, så jeg gikk på med liv og lyst!
Siste natt i Twisted River av John Irving på lydbok (like "twisted" som alle hans bøker, selvsagt).
Men ting tar tid: Oj, der er en bok om korsstingsbroderier! Hva er dette for noen bilder, da? Sånn holder jeg på. Og så litt blogging, kanskje......

Pia sa...

Godt du har kommet deg på beina igjen! Det er jo ganske trendy;)

Frøydis sa...

Bra du er på bedringens vei ihvertfall!
Ba mine følgere om å stikke innom deg nemlig, for å gi deg litt trøst ;-)
Hjalp jo tydeligvis!
Rot?
Her er det KAOS hver eneste dag på bordet, selv om vi rydder det hver kveld før vi legger oss! Flinke!!

Ha en enda bedre ettermiddag og klem fra meg

Shy sa...

Det var godt dama kan strekke ut ryggen igjen.
Skriveegenskapane er det iallefall ikkje noko å utsette på.!

hh sa...

Håper ryggen holdt gjennom hele dagen. Er enig med deg, jeg. Av og til må det bli kaos før man setter pris på det ryddige!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

God morgen vennen ! ♥

Godt å høre at du fungerer sånn halveis igjen, men nå MÅ du være forsiktig slik at det ikke blir vondt verre.

Høres ut som om du beskriver kaoset hjemme hos oss, hihi... Her ser det også helt bomba ut akkurat nå, har vært sååå slapp her de siste dagene. Thea og jeg har hatt en runde med sykdom... Formen er "grei" men energinivået er lavt, men i dag MÅ jeg få shina opp her ! Er jo så godt når man er ferdig. :)

Du fikk vel med deg at jeg har lagt ut Hvit Romantikk på face også ? Litt usikker på hvordan jeg skal bruke den, men legger ut innlegg, bilder osv... Kanskje jeg skulle satt i gang en diskusjon der, hmmm... Men hvis folk bare trykker liker og forsvinner igjen er det jo ikke mange å diskutere med, hehe...

Her snør det igjen, og det er nokså grått ute, men kan vel ikke regne med annet... Nå skal jeg kose meg med en kopp te her før jeg setter i gang. Nå må du love meg at du tar litt av gangen og er forsiktig altså. ;)Får håpe du sparte litt av husarbeidet til i dag. Fort gjort at ryggen går i stå igjen. :(

Fortsatt god bedring vennen, og ha en fin torsdag videre ! ♥

Stor klem fra Anette :)

Refleksjon på livsvegen sa...

Så bra at du er betre!
Hushjelp ja, det hadde vore noko det...

Ha fin dag!

Lykkeliten sa...

Uffda, ikke greit med en usammarbeisvillig rygg!
Du får ta det med ro så det ikke kommer tilbake:)
Tror du beskrev huset vårt. Sånn før jeg fikk litt ryddeenergi fra gudene vite hvor;)) Men det er sant det du sier, det er når det innimellom av ymse grunner ser bombet ut, at man setter pris på den ellers så ganske normalt ryddige tilværelsen;)
Hushjelp?! Neh, tror ikke det hadde gått så bra... Liker at ting blir gjort på MIN måte;))

Ha en nydelig dag, klem♥

InstatreffNorge sa...

Kjedelig med den ryggen snuppa:( Håper ikke du styrer rundt alt for mye nå altså, vi bryr oss ikke om litt rot vettu! Du er jo veldig snill som vil ha det hos deg:):)
Gleder meg en hel del nå:):)

Klem og kos

Related Posts with Thumbnails