Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 17. september 2010

Helg. Blogg. Tusen takk.

Denne uka hadde jeg satt meg som mål å være en superaktiv blogger, men hva kom det ut av det? To innlegg? Jeg har imidlertid observert at de to innleggene engasjerte dere, og særlig innlegget om bæsj var en stor hit, ufattelig nok. Det slo meg en stund etter at innlegget var publisert, at jeg nok hadde brukt flere ord til å beskrive boken med, enn hva boken faktisk bestod av, Og At BoKeN vAr Jo KjEnT fOr De fLeStE aV dErE. Uansett, jeg takker for responsen - det er gøy når man ser at det man skriver engasjerer. Bæsj eller ikke bæsj.


Nå er jo riktignok ikke uka over ennå, men det føles likevel litt slik når det er fredag. Takket være en liten glipp når jeg stilte vekkerklokka i går kveld, kan jeg gjøre mange ting i dag jeg egentlig ikke skulle rukket i dag. Som for eksempel å skrive blogginnlegg midt på blanke formiddagen. Eller gjøre rent. Eller fullføre et lite prosjekt. Eller skrive skoleoppgave. Når jeg tar en kjapp kikk på lista, slår det meg at jeg muligens ikke rekker å gjøre alt jeg egentlig ikke skulle rukket å gjøre heller, men det er jo tillatt å håpe.


I morgen settes kursen mot hovedstaden. Da er dagen endelig kommet for John Cleese-show i Oslo Konserthus, og forventningene er store. Forhåpentligvis blir det tid til en romantisk middag for to også, før showet starter. Det er hektiske tider i Bustehjemmet, og vi møtes for det meste på dørterskelen. Middag spiser vi sammen høyst én gang i uken, og da er det ofte pølser som står på menyen. Det er ikke fordi vi vil ha det slik, men det er bare slik det må bli nå og da.


Nå kunne jeg selvsagt skrevet noen velvalgte ord om høst og kalde, mørke kvelder, men de ordene sparer jeg til senere. I stedet vil jeg skrive noen ord til alle dere som tar dere tid til å titte innom Bustebloggen med jevne mellomrom. Jeg har nok skrevet de samme ordene mange ganger tidligere også, men de er fortsatt like sanne, og jeg får liksom ikke sagt det nok: Tusen takk! Tusen takk for alle de hyggelige kommetarene. Tusen takk for at dere syns Bustebloggen er så fin at dere legger dere til som følger. Tusen takk for at dere kommer igjen og igjen, og tusen takk for at dere er med på gjøre blogging gøy! For liksom å vise "tusen takk" i praksis, så er det en give away på trappene her etter hvert også. Det er bare et par småting som må komme på plass først, så følg med, følg med.


Nå skal jeg ta fatt i den lange gjøremålslista mi.
Ønsker deg en fantastisk flott fredag, og en god helg!14 kommentarer:

Pia sa...

Og du skal ha takk for at du gjorde meg oppmerksom på at grillegrille enkelt og greit kunne takke nei til å motta mer masemail! Det har grillegrille nå gjort, etter tips fra deg.
Og ha ei fin helg!

RoseSommer sa...

Og tusen takk for at du heftet meg i enda noen minutter på min vei mot dovasking og rydding av vaskerom!
God helg. Høres ut som om det kan bli en VELDIG fin Oslo-tur! Kos dere.

Hegeslilleboble sa...

Ønsker deg en strålende helg, alltid koselig å lese her inne hos deg:)

Elin sa...

Hei:)

Har sittet å lest på bloggen din...herlig blogg:) Så da er saken klar..jeg legger meg til som følger, og legger deg på blogglista mi...så kommer jeg å besøker deg når du skriver noe nytt:)

Ha en fin dag:)

Klemmer Ea

Frøydis sa...

Hei på deg :-))
Er jo ikke rart at bæsje-innlegget ditt engasjerte, vi driver jo med det griset alle sammen, hehe...

Glad du prioriterte bloggingen istedet for andre kjedelige ting som kan utsettes! For et blogginnlegg fra deg er absolutt det viktigste, og burde stå øverst på lista di, HVER dag!!

Klem, Frøydis (stor fan, hehe)

Siv sa...

Hi hi...artig bæsje innlegg under her :)
Du gir meg alltid et veldig godt smill om munnen, godt lesestoff hoss deg alltid :)

Håper dere får tid til å kose dere med en god middag i tigerstaden og et fint show sammen, høres ut som dere har vel fortjent det !

Jaggumeg en travel hverdag du har om dagen vennen...

Godt du har tid til oss her inne da ;)

Ha en helt strålende helg !

Stor klem ♥

Fru Andersen sa...

Det er jo alltid morro å titte innom her vettu, og det er det bare flere og flere som synes! Herlige funderinger!

Kose dere masse i Oslo, håper dere får tid til middag og romantikk;-)
God helg!

PS:
Spennende med giveaway!

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg oppdaget, til min store forferdelse, at jeg ikke hadde deg på blogglista mi. Det går ikke ann. Det var en glipp og det beklager jeg. Feil er rettet opp.

Leste kommentaren din hos Lykkelise. Jo da, oppdaget selv i dag at det er flere bruktbutikker her i byen. Zoe, Fasvo og den i sentrum. Hele 3 stk. Noen flere? Hvis du har tips om noen i Særp så bare kom med det.

Artig lesning på bloggen din.

Ha en fin helg.

Klem Mona C

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei min venn ! ♥

Vet akkurat hvordan du har det, er veldig travelt her til tider også. Så koselig med show og romantikk i Oslo, en sånn dag kunne jeg tenkt meg også. ;) Vi burde ha en dobbeldate en gang vet du, det hadde vørt gøy. :)

Beklager at jeg er litt fraværende om dagen vennen, jeg titter innom fjesboka i morgen. ♥ Nå skal jeg legge meg om ikke altfor lenge, tidlig opp i morgen.

Nyt helgen og hverandre ! ♥

God klem fra Anette

Elisabeth, innerst i veien sa...

GOD HELG og kos dere i Tigerstaden. ☺

Helle sa...

Fin blogg :-)

Birgitte sa...

sv: Japp, er vel det! hehe, hehe, er bra å høre! liker designet ditt forresten! håper alt er bra med deg (:

InstatreffNorge sa...

Nå måtte jeg scrolle meg ned å lese om bæsjen jeg også:) Har litt bæsjehumor idag...dagen derpå;) hihi... kjenner det er leeenge siden jeg var ute:P

Morsom bok, tror jeg må kjøpe den til Lilja:)

Zoe ja...der har jeg aldri vært! Den i byen syns jeg er dyr.. men Fasvo på ørebekk er en favoritt. Når jeg kom dit nå hadde de akkurat fått inn masse møbler, og da jeg spurte hva han skulle ha for kommoden sa han...hmmm...75 kr kanskje. Ja takk sa jeg da;) De driver ikke for å tjene masse penger og det er greit;)

Ønsker deg en flott søndag i solskinnet:)

Klem Lise

Hos Jorunn sa...

Jeg måtte også lese om bæsjen..hihi..det innlegget var morsomt, selv i min alder og ikke lengre har små barn. Håper dere fikk både en morsom kveld med John Cleese og en romantisk middag med Bustemannen. Klem fra Jorunn

Related Posts with Thumbnails