Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 11. juni 2010

Fredagsfjas og rabarbarabarbara(give away?)

Så var'e fredda'n igjen, og for mitt vedkommende betyr det én uke til S-O-M-M-E-R-F-E-R-I-E.
O lykke! Nå skal jeg riktignok, som de fleste andre ungdommer her til lands, jobbe i sommer, men likefullt skal jeg ha fri fra matematikkens mange teorem og fysikkens infløkte problemstillinger. I stedet for å tilbringe enda mer kvalitetstid med min CASIO CFX 9850-GB PLUS, skal jeg altså arbeide i bakeriutsalget her vi bor, og jeg gleder meg masse. Jeg har vært på opplæring nå et par dager, og kan dessuten nå krysse av på barndomsdrømlista mi "bruke et EKTE kassaapparat". Det er mulig jeg sier noe annet i august, men du og du hvor det er artig å traktere et vaskeekte kassaapparat. Til tross for at jeg forsøkte å selge én bolle for 70 kroner og ti for 40 øre første dag, har det i grunn gått ganske så bra, og jeg syns det er kjempemorsomt både å bruke kassaapparat og å treffe mange hyggelige kunder.

Ellers forsøker jeg etter beste evne å kvitte meg med litt rabarbara om dagen.
"Det ække bara, bara å hette Barbara og bara spise rabarbara" som han bestefar sier
(selv om verken jeg eller noen andre vi kjenner heter Barbara).


Vi har så masse rabarbara, og enda er dette bare første runde.  
Vi kan nok spise rabarbara til vi blir rabarbara i sommer!
Jeg vurderer en aldri så liten rabarbara-give away faktisk.
Ja, jeg vet det er sært, men vi må jo bli kvitt den? Familie og venner har fortsatt litervis med rabarbarasaft som vi prakket på dem i fjor, og paiformen begynner å bli tynnslitt. Jeg er ikke fan av å kaste fullt brukbar mat, og er derfor litt fortvilt over all denne rabarbaraen. Hjelp!
(Skulle noen mot formodning sluke agnet her, så er det nok en fordel om jeg slipper å sende avgårde godsakene per post?)

Nok fjas! I dag har jeg vært på opplæring, hatt en liten øvingstime fremfor søndagens sangoppdrag i kirken, og i kveld blir det... wait for it! Wait for iiiit! Sex og Singleliv! Ja, filmen snakker vi om da altså. Da skal bondetuppa bytte ut de praktiske skoene med høye heler, og den polkadottprikkete hverdagskjolen med vaffelsøm skal få slappe av litt til fordel for finstasen. Glede seg ♥

Jeg takker ydmykt for alle flotte kommentarer jeg får fra nær og fjern om dagen. Det er så koselig å se at dere setter pris på alle bustetankene mine, og jeg skjønner at jeg satte deres i sving også etter gårsdagens vesle Hverdagsgløtt. Jeg har blitt kjent med så mange trivelige bloggere her inne, og jeg setter stor pris på alle og enhver av dere. Det er også morsomt å se at telleren øker i hurtig tempo. Onsdag hadde jeg nok en rekord med hele 65 besøkende på én dag. Det er over dobbelt så mange som følgere det! Jeg blogger jo først og fremst fordi jeg syns det er så ille morsomt, men det blir enda morsommere når noen tar seg tid til å lese og å kommentere. Tusen takk alle sammen ♥

Egentlig tittet jeg innom for å dele en oppskrift med dere, men den får komme senere - nå har jeg jo skrevet meg helt bort! Ha en flott fredag alle sammen!

9 kommentarer:

Anita sa...

Jeg tar gjerne imot rabarbra jeg litt lenger i gatene altså! Nok av plass i hagen min serru :-)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Oj, jobbe på bakeri....der tror jeg at jeg hadde slitt med selvbeherskelsen, er så fryktelig glad i gjærbakst serru.. Lykke til med både kassaapparat om avsetning på rabarbraen. ☺

Anonym sa...

Askim bærpresseri reklamerer for at de tar i mot rabarbra om dagen..Pappa

Bustenellik sa...

Pappa: Vi klarer jo å safte sjøl, men hvem skal drikke alt sammen? Du? :-)

A K sa...

Du kan gjerne sende med snekkern noe hit på søndag?? ;) våre planter er så små enda og gir ikke så mye i år.. Og her går det i grunn mye rabarbra :)

Jeg er forresten veldig klar for stoffshopping en dag altså ;) Når passer det for deg da?

klem

Pia sa...

Oppfølging - Bustepappa: Askim bærpresseri lager fantastisk god saft! Rabarbrasaft, ripssaft, eplemost. Så dra dit med rabarbraen, du.
Og til Bustenellik herself: hyggelig at flere og flere oppdager deg! Du har en flott og "oppegående" blogg som det er artig å besøke. Så stå på med videre blogging! Og god helg!

A K sa...

du har fått award snuppa :)

klem

Jijji sa...

Å jobbe på bakeri høres koselig ut - men vldig farlig med så maaaange fristelser...
Hadde jeg bodd litt nærmere, skulle jeg gjerne kommet innom og plukket med meg litt rabarbara - det er jo bare så utrolig godt!!!! Mange barndomsminner når det gjelder rabarbara:)

SATC2 er bare kjempemosom. Hadde ikke vært meg imot å hatt garderoben til Carrie...

Ha en herlig helg!

Klem fra Jijji

Fru Andersen sa...

Hihi, jeg ville gjerne hatt! Men da blir det postgang og det er nok ikke så lurt! Hmmmm, er det ikke noen i nærheten som vil ha da? Henge opp lapp på butikken?

God ferie, snart.... Hørtes koselig ut å jobbe i bakeri! Hadde nok blitt litt mye bollespising på meg da tenker jeg;-)

Kose deg i kveld!

Related Posts with Thumbnails