Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.




lørdag 12. juni 2010

Duppedip

Det var den oppskriften jeg skrev meg bort fra tidligere, da. Det er ikke avanserte gourmetretter verdig en Michelinrestaurant; bare noe så helt enkelt som en dip. Som de aktive menneskene vi er, skvist til det ugjenkjennelige av tidsklemma, har vi tidligere alltid benyttet oss av Maaruds pulverdip og Tines Lettrømme dersom vi ville ha noe attåt til potetgullet på lørdagskvelden. Eventuelt grønnsakene på mandagskvelden. Det var før. Nå lager vi dippen (dip - dippen, eller dip - dipen eller dip - dip?) fra bunnen av. Tiden står forstatt som en skrustikke rundt tilværelsen, men vi har, eller det vil si jeg, har funnet ut at det ikke er noe hokus pokus å lage dip på den husmorianske måten - det går faktisk like fort!Før jeg skriver meg aldeles bort igjen, tror jeg bare vi hopper rett til poenget. 

Ingredienser
~~~~~~~~~~~~  
½ - 1 stk rødløk
1 fedd hvitløk
1 dusk dill (eller noe annet grønt)
1 boks Crème Fraîche
1 boks Philadelphia ost

Fremgangsmåte
~~~~~~~~~~~~~~
Finhakk løk, hvitløk og det grønne


Tilsett Crème Fraîche og Philadelphia ost


Bland godt


Voilà


Klar for servering


Det hele er gjort på snaue fem minutter, og det smaker kjempegodt.
Bon appétit!



7 kommentarer:

Shy sa...

Sjølv eg burde igrunnen greie dette....

A K sa...

så godt ut :)

Du skulle kjøpt elastisk tråd når du var på panduro ;) Det er likt en vanlig sytrådsnelle men med litt tykkere strikk tråd på... Denne trer du istedenfor undertråd og så er det bare å knote seg fram på prøvelapper til du får det til å stemme :)

Blir veldig glad for rabarbra!! :)

husvaska går ingensteder, så den kan du ta en annen dag du har lyst ;)

klem

Jijji sa...

Hm... dette så godt ut...
Må prøves:)

Ha fortsatt en herlig kveld!

Klem fra Jijji

InstatreffNorge sa...

Enkelt og greit:) nam nam:)

Jeg venter på lykkemannen...er suuuulten.. har lagd glasert andebryst, appelsin og honningsaus, champ.stuing og haricouvert.... sulter ihjel om han ikke kommer snart:P hehe..

grunder er spennende;) Er så lei av å jobbe for andre...

Ønsker deg en flott lørdagskveld og søndag:)

Klem Lise

Mona Christin sa...

Hei.

Jøss, er det ikke verre å lage dip? Bruker du naturell ost, eller med smak?? Dette må prøves, men med mine egne smaker. Jeg er så kjedelig at jeg ikke liker løk og hvitløk.

Godt at det ikke bare meg som ikke har symmetriske ører. Hehe...

Klem fra Mona C

Martilie sa...

Mmmmm -dette hørtes sååå godt ut -og enda værre -jeg fikk sååå lyst på dip!! Men mangler noen ingredienser..

Oppskrift notert! Gleder meg til å prøve!

Elsker dip (dessverre...)

Nyt kvelden!

Klem fra Tove

Carina sa...

Mmmm... Så utrolig deilig!!
Hvis du bruker naturell Philadelfiaost så blir den litt fastere og er utrolig nydelig på kjeks :) Spesielt Rits og annen salt kjeks...

Kos deg :)

Related Posts with Thumbnails