Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 30. mai 2010

Er det noen som har sett...

... fredagen og lørdagen? Jeg våknet i dag, og plutselig var det søndag! Egentlig har jeg fått gjort ganske mye i helgen, men det føles overhodet ikke slik.

Siden helgen har vært nokså hektisk, har jeg desverre ikke rukket å svare på alle de hyggelige kommentarene jeg fikk på muffinsinnlegget mitt. Jeg har lest dem alle sammen og frydet meg over at jeg er i godt selskap. Det er så hyggelig når dere tar dere tid til å legge igjen noen ord, og selv om jeg ikke alltid har tid til å svare, så setter jeg stor pris på det. Det er også hyggelig å følge besøksstatistikken til Bustebloggen for tida - den er stigende, og det syns jeg er stor stas. Bustemannen ser kanskje ikke helt greia, når jeg kommer løpende inn i stua og hoier at i går hadde jeg hele 46 besøkende (et lite besøkstall sammenliknet med mange andre, men mange sett i forhold til "normalen" på Bustebloggen), men nå ser generelt ikke mannfolka greia med blogging så vidt jeg har skjønt. Hva Bustemannen angår, burde han egentlig prise seg lykkelig over konas bloggerier, for det sparer ham for enormt mye "pjatt" fra min side - jeg pjatter jo her inne i stedet. Ikke for det, når har han begynt å bekymre seg for at den så til vanlig snakkesalige kona ikke har et knyst å si om dagen
- jeg har rett og slett gått tom for ord, tror jeg?

~~ ~~ ~~ ~~ ~~

Siden sist har jeg vært så heldig å få en award. Awarden har jeg blitt tildelt av to bloggere som jeg setter stor pris på her i Blogglandia, Jijji og Mammalykkelig. Ta en titt innom dem, og du vil nok raskt skjønne hvorfor!


Det varmer et bloggerhjerte å bli husket på når slike awarder skal deles ut, og i tillegg gir det en fin mulighet til å vise sine medbloggere at man setter pris på dem i hverdagen. Jeg har fått mange venner her i Blogglandia, og det er vanskelig å velge seg ut de to som awarden skal sendes videre til.
Jeg har imidlertid lagt beslutningsvegringen til side, og tatt et valg:

Fru Andersen. Av alle de bloggene jeg følger og har glede av, er hun en av de absolutte favorittene. Hun får alltid frem smilet gjennom de herlige innleggene sine om interiør og hverdagsliv, og hun gleder meg med alle sine varmende kommentarer. Jeg er så glad for at jeg har funnet deg her inne!

Jenny og mammapratbloggen hennes. Hun skriver utrolig bra, og er en blogger som så absolutt fortjener litt oppmerksomhet her i Blogglandia. Jeg rett og slett digger bloggen hennes, og hun får frem latteren gjennom de festlige hverdagsbetraktningene sine! Jeg er så glad for å ha funnet deg også, Jenny!

~~ ~~ ~~ ~~ ~~

Selv om jeg i den "virkelige verden" har gått tom for ord, har jeg fortsatt masse på hjertet som jeg gjerne vil dele med dere. Det får imidlertid vente til siden, for nå må jeg komme meg tilbake til Bernoulli og Colebrook - gutta krutt!
Hvorfor skulle verden opplyses? Puh!

Ha en strålende flott søndag!

Busteklem fra4 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nei, jeg vet i grunnen ikke hvor det ble av de to dagene jeg heller..Alt jeg skulle gjøre...øh, er det visst ikke blitt tid til...

RoseSommer sa...

Jasså, er ikke mannen i huset blitt imponert over bloggverdenen ennå? Bare vent, det kommer. Les noen Emmelinehistorier el.l for ham, så våkner han nok. Og når han innser at mange gode oppskrifter/mat faller på ham fordi du får så mange gode tips og inspirasjon, så blir han vel blid?
Du skjønner, igår hadde vi besøk av to mannlige familiemedlemmer vi ikke ser så ofte. (En far og sønn, henholdsvis 18 og 41 år.) Mens jeg ifølge kjønnsrollemønsteret var på kjøkkenet og fikset kaffe (!), hadde min mann begeistret fortalt om bloggen min. Så da nettadressen så de fikk utforsket f.eks bilder fra vår tur til Polen. Så gutta ER litt nysgjerrige, skjønner du. Les høyt for mannen din når du finner noe morsomt. Han kommer til å like det.

Unknown sa...

Takk for det du! Kjenner jeg rødmer litt her jeg sitter nå. Du har en herlig blogg du og, alltid like interessant å lese! Nå har jeg en liten en som gråter.. må stikke. God helg videre til deg!!

A K sa...

Ja, denne helga fløy av gårde!! Du har vel forhåpentligvis pløyet deg gjennom noen sider med tung literatur?! Syns du er flink som leser så mye og jobber så hardt! Her er det snart tid for "skippertaklesing" i kveld ;)

takk for at vi fikk låne snekkern litt i dag ;) ble så fint her!!! :)

Så koselig at du gav Awarden videre til fru Andersen, hun fortjener den :) Alltid så koselig å lese bloggen hennes. Nå skal jeg titte innom den andre bloggen du gav den til, alltid moro å finne nye blogger :) Denne bloggverdenen er STOOOR ;)

klem

Related Posts with Thumbnails