Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 31. mai 2010

En liten hverdagsbetraktning

Så var det kvelden før første eksamensdag, og jeg har med god samvittighet unnet meg litt lesefri i kveld. Lesefri har jeg forresten unnet meg hver kveld, men ikke med like god samvittighet som nå...


I går fikk jeg forresten en liten oppmuntring som varmet et studenthjerte. Bustesnekkermannen var nemlig utlånt til Mammalykkelig (som forøvrig er Bustemannens kusine) i går, og som takk for lånet fikk Bustemannen med dette herlige stykket med sjokoladekake hjem til meg. Det smakte godt!


♥  Tusen hjertelig takk, kjære deg ♥


I formiddag leverte jeg hjelpemiddelet til torsdagens eksamen for gjennomgang, og det var deilig å liksom føle at man var i gang. Jeg syns nemlig det er leseingen på forhånd som er det verste med eksamensperioder. Før jeg leverte, noterte jeg ned ti motivasjonsbud til litt oppmuntring på eksamensdagen. Om de hjelper når jeg sitter der og røsker krøllene av hodet i pur frustrasjon,
får tiden vise...


Her har sola skint dagen lang, og siden jeg ikke hadde behov for PC under dagens leseøkt, benyttet jeg meg av muligheten til å ta en tur ut.


Samvittighetsfull som jeg er, smurte jeg meg inn med faktor 15 før jeg kastet sommerkjolen. Jeg er imidlertid ingen apekatt, og har følgelig vondt for å smøre ryggen på egenhånd - det kjenner jeg konsekvensene av i kveld, men du verden hvor deilig det er å få litt farge på en vinterblek kropp.


Det var ikke fritt for at jeg fikk litt følelsen av å ha ferie der jeg lå og kjente sola steke, mens humlene summet fornøyd i gresset. Fra lekeplassen hørtes ivrige barnestemmer, og i det fjerne hørtes duren fra en gressklipper. Selv om jeg elsker vinteren, er det i grunn ikke så verst med sommer heller.

 

Det faktum at det var mattebøkene som lå oppslått foran meg, og ikke en eller annen romantisk ungpikebok fra femtitallet, var liksom det eneste som ødela idyllen. I morgen er det matteeksamen, og jeg føler vel at jeg har hatt bedre kontroll over ting tidligere, men jeg er likevel merkverdig rolig med tanke på morgendagen. Nå får jeg uansett ikke gjort noe mer verken fra eller til, så det er bare å ta det som det kommer og håpe på det beste.


Gode venner er alltid godt å ha, og selv om Soodus nok ikke anstrengte seg nevneverdig for i det minste å late som om matematikk er i hans interessefelt, var det jo hyggelig med litt selskap.
"Åh, de menneskene! Så mye kjeeeedelig de tar seg til å gjøre!"


 Nå er det kveld, og som seg hør og bør en typisk sommerdag, skal jeg ta meg en kald dusj før jeg hopper i pysjamasen. For det første er det fryktelig ubehagelig å være seig all over på grunn av solkrem, men det er få ting som kan måle seg med følelsen av å krype under en sval sommerdyne, ren og pen, med lukten av syriner og sommer som kiler i nesa.

Ha en flott sommerkveld!


11 kommentarer:

A K sa...

Så koselig at kaka falt i smak :)

Høres deilig ut å sole seg om man ser bort fra mattebøkene ja!! Men nå er du helt sikkert så forberedt som du kan bli så da får det stå til ;) går nok fint!!

Smilte godt av motivasjonsrådene dine ;)

klem

Martilie sa...

Mmmm. deilig kake :) Så snillt!

Tvi tvi i morra, klart det går bra med en sånn oppladning. Motivasjonsrådene tror jeg vi alle burde jobba litt med og satt opp. Herlig!

Gratulerer med Award's -veldig fortjent, jge storkoser meg her inne hos deg. Smiler alltid stort :)

Ha en fin kveld og god eksamensdag!

Klem fra Tove

Frihet sa...

Deilig kake!!
Å så herlig med sommer!!!
Lykke til i morgen, det kommer til å gå fint!!!

klem klem

Snuskebassa sa...

Nå fikk jeg også lyst på SJOKOLADEKAKE!
Lykke til med eksamen!
Klem fra LIV

Jijji sa...

Lykke til på eksamen!

Klem fra Jijji

Unknown sa...

Lykke, lykke til på eksamen!! :=) Det går nok bra skal du se... mmmh den sjokoladekaka så jammen god ut ;=)
klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så flotte motivasjonsbud! Masse lykke til på eksamen, jeg er i alle fall overbevist om at det går veldig bra. ☺

Pia sa...

Masse lykke til på eksamen i morra!
Hilsen ei fra (veldig) indre Østfold....;)

RoseSommer sa...

Eksamen får nok bra, skal du se. Ja, jeg kan iallefall ikke hjelpe deg.
Men RYGGEN din kan jeg hjelpe deg med! Sjekk denne adressen:

http://www.enklereliv.no/productDetails.aspx?pId=2854#

Da får du hjelp til solkremsmøring. Jeg har en, og den funker faktisk!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Dette fikser du bra vennen, tvi tvi ! ♥ Motivasjonsbudene dine var herlige, hihi... Og den sjokoladekaken kunne jeg godt ha tenkt meg også. ;) Du har vel satt syriner rundt omkring du nå, lukter sikkert helt himmelsk hos seg ! ♥

♥♥♥ LYKKE TIL ♥♥♥

Stoooor klem fra Anette

Solveig (Svingenslillehus) sa...

mmm.. den kaken såg nydelig ut!! :)
Lykke til i morgen..:)

Klem fra meg i svingen!!

Related Posts with Thumbnails