Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 29. april 2010

Jålebøtta RattataI påsken ryddet jeg i husets mange skaper. Urutinert som jeg er, tenkte jeg ikke på at enkelte av beboerne i disse skapene var på "jobb". Dette medførte selvsagt at når påsken var over, så hadde jeg plutselig ikke plass til alt i skapene lenger!  Etasjefatene mine stod jo hele påsken så staselig og fine med påskepippiper og konfekt, men når påskepynten skulle tilbake i eksen sin, og fatene tilbake til skapet...
What to do?


Løsningen var jo selvsagt å bytte ut påskepynten med annet smånips, men er det noe jeg har begrenset mengde av, så er det nettopp smånips. Det har faktisk tatt flere uker å finne på en smart løsning! Jeg trøster meg med at man jo ikke kan være kreativ til enhver tid.


Uansett, løsningen ble rett og slett smykkeskrinet. Der ligger det jo masse vakre skatter som ikke er i bruk! Jeg er ikke en utpreget Jålebøtta Rattata, så hvorfor ikke pynte fatet med flotte brosjer og smykker? Som tenkt, så gjort, og vips så var fatene på ny pyntet, og skapene kunne fortsette å være fulle!8 kommentarer:

Jatte sa...

Nydelig fat :)

Jeg bestilte den startpakken til 89,- der man får smake på de forskjellige produktene, jeg ble overrasket over hvor godt det smakte så jeg prøver meg nå på "Camilla metoden" som koster 2500,- ca for 10 uker.
Man betaler 250,- i uken og har da 1-3 måltider om dagen hver dag, så syns ikke det var ille :)
Håper bare det fungerer like bra ;) hehe

Klem fra Jatte♥

Fru Andersen sa...

Dette ble jo superflott! Jeg lette faktisk frem bunadssølvet i går og fant både det ene og andre som kunne egnet seg til utstilling, men har ikke et etasjefat...

Torsdagsklem!

A K sa...

Hei og takk for koselige ord!!

Og gratulerer så mye med dagen til mannen i huset!! (er det ikke i dag du sa han hadde bursdag?!?)

Så lurt å ha smykkene framme til pynt på fatet!! Kjempefine smykker! Jeg skulle virkelig ønske jeg var flinkere til å pynte meg men klarer liksom ikke å komme på å bruke smykker osv...

Så koselig at du ikke har lagt sommerfuglene laaangt bort inni skapene :) hehe

klem

Unknown sa...

Smart og dekorativt! Sånn fat vil jeg også ha - hvor har du kjøpt ditt? Jeg bruker ofte å ha frukt i fine fat, det har vi jo framme uansett.. og for oss med to stk klåfingra barn tror jeg ikke smykker på fat er så lurt.. hehe.

Ingamor sa...

Lille Halden er blitt farlig. Kidnappinger, skyting, knivstikking osv. U name it.
Magnusen min skal få så mye klemmer i morgen. Klemmer han heller enn å slå han. Tenk å komme på noe så dumt.

Våren er her og sommeren rundt hjørnet. Kjenner den siste innspurten til bryllupet er i gang. Gleder oss masse

Martilie sa...

Så flott! Virklig stilig å få smykkene frem i lyset.. En super ide!

Ha en finfin kveld,

Tove

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Så vakkert fat.. :)Lekkert med smykke liggende :)
Og fine bilder.. :)

Ha en fin kveld :)

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Se her ja, mye vakkert har du selvom du ikke er en utpreget Jålebøtte Rattata. Hihi...

Nå skal jeg finne sengen her, er helt ferdig *ZZZ*. Du får sove godt, men det gjør du sikkert allerede. ♥

Nattaklem :)

Related Posts with Thumbnails