Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 25. april 2010

Helgekos

At Bustenelliken er veldig glad i blomster, er vel ingen hemmelighet?
I helgen ble jeg den stolte eier av enda noen til.


Påskeliljene ble jo flyttet ut tidligere i uka, så da hadde jeg plutselig en kopp som stod tom inne. Denne koppen er nå fylt av en vakker gerbera. Den har enn så lenge tre blomster, og to knopper har også dukket frem. Jeg kjøpte en i vinter også, men den taklet ikke helt de store temperatursvigningene som det kan være i stua vår i fyringssesongen. 


Noen nye tulipaner har også kommet i hus. Vi var en tur på Plantasjen i går, og der hadde de et uimotståelig tilbud med 100 kr for tre buketter med syv tulipaner i hver. Syv tulipaner er akkurat nok for et Norgesglass


Én bukett ble plassert ved grava til mamma, og to fikk være med hjem.


Å pynte med avskårne blomster på et gravsted er forresten ikke bare, bare, fikk vi erfare i går. Vannet var fortsatt stengt på kirkegården, og hvem tenker vel på å ta med seg vann dit? Jeg tror det tok bortimot tre kvarter før vi fikk ordnet med vann og blomstene kom på plass.


Ellers har jeg vært overlatt til meg selv siden i går kveld. Mannen har vært på tur, så da var det bare å krysse fingrene for at spøkelsene holdt seg unna, og klare seg selv. Jeg fikk hyggelig selskap i Selma og Soodus, da. Skjønt, selskap og selskap, de lå som to slakt i hver sin ende av sofaen helt utmattet etter en lang dag ute. Mens "barna" sov, koste matmor seg med sjokkis og pottis og Life of Brian. Monty Python er PRICELESS!


I dag er planen å finne frem kjemiboka og forstå seg litt på reaksjonslikninger og den slags. Hvorvidt jeg er disiplinert nok en grå søndag er en annen sak...

En god søndag ønsker jeg deg og dine!
7 kommentarer:

Frihet sa...

Så fint med blomster i glass, lurt!!

God søndag!

Anonym sa...

heei igjen!
tusen takk for overraskelse i posten! kjempefint:)
Nå skal jeg sette meg ned å lese her, for du skriver så bra! Har nemlig ikke fått vært innom Blogglandia på en stund! Ha en flott søndag..:)

A K sa...

Så fint det ble med blomter :) Kjempefint med norgesglass og blomster syns jeg!

Ser det er flere som har slappe katter som vet å kose seg ja, de er jo så søte da!! :)

håper du får kommet igang med lesinga og ikke blir hengende her inne på bloggene slik jeg gjør nå!! *tuppe rompa og få gjort noe fornuftig*

klem

fryd&forandring sa...

Hei, så flink du er til å sette igang med leseplaner da! -Håper du fikk de gjennomført også!! Fine tulipaner og prisen var det jo slettes ikkeno å si på.. Er gerbera `lett å holdei live i det heøe tatt da!? God søndagskveld!

Kose- grisene ♥ sa...

Nydelige blomster! Det gjør så mye :) Takk for hyggelige kommentarer på bloggen vår, det blir jeg veldig glad for :)
Jeg kan sende deg litt energi om morgenen (ja, vi står som regel alltid veldig tidlig opp, liker å få mye ut av dagen), hvis du gir meg litt leselyst til eksamen. Deal?

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Såå koselig at du vile følge med, og takk for den hyggelige kommentaren!

Så herlig med blomster, kjempe fine!

Ha en fin mandag!
Klem

Anonym sa...

Hadde en fin søndag på jobb, å tiden til å lese mine 360 sider som jeg trodde jeg hadde en mnd på fikk jeg fort beskjed om at jeg hadde 20 timer til meg på. Men men, jeg ser lyst på det. Jeg slapp å grue meg å lese hele den neste mnd da.

:-)

Hans M

Related Posts with Thumbnails