Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 16. mars 2010

Velkommen til mitt nye "hjem"

Kjære dere, nå skal dere slippe å vente lenger på et nytt innlegg. Jeg har fulgt statisikken, og har sett at jeg har hatt en trofast skare innom hver enste dag. Til alle dere vil jeg bare få si unnskyld! Til tross for at det aldri kom noe nytt til dere, så setter jeg stor pris på at dere tok turen innom hver eneste dag, og jeg håper dere fortsetter å titte innom den vesle bustebloggen min.

Årsaken til at det har vært stille en ukes tid, er at jeg har vært på flyttefot. Eller, jeg bor i det samme, hvite huset, men bloggen min har fått et nytt hjem. Bloggen talte hele 108 innlegg når flytteprosessen startet, og med masse bilder, linker og annet dilldall, tok det sin tid å flytte den (jeg kunne jo ikke flytte den uten å ta med det som gjorde den til en blogg!). Nå er den imidlertid på plass, og jeg ønsker deg hjertelig velkommen inn på min lille busteblogg.

Bakgrunnen til at bustebloggen har fått nytt hjem, er ganske enkelt at blogspot.com er mye enklere å bruke enn blogg.no. Dessuten ble jeg forferdelig lei alle "outfitbloggerne" som kun drev egenreklame gjennom sine dypfølte kommentarer av typen "Søt blogg! Kommenter hos meg!". Så, nå har jeg altså flyttet inn her, og enn så lenge trives jeg veldig godt her inne. Litt "stæsj" mangler fortsatt for å få det litt mer hjemmekoselig her inne, men det kommer! Så, da håper jeg at du også vil trives her inne på bustebloggen min, og følg meg gjerne (se i feltet til høyre).

Og så, av den sjarmerende LykkeLise, har jeg fått en award. LykkeLise har en fantastisk blogg, og den er så absolutt verdt et besøk. For tiden har hun også en Give Away som trekkes 22.mars. Jeg beklager at jeg ikke har vist frem awarden tidligere, men bedre sent enn aldri:


Awarden sender jeg videre til noen av bloggene jeg stadig vekk titter innom. Her leser jeg om hverdagsliv, små og store hendelser, og får gode ideer til både hus, hjem og kokeboka:

Herved erklæres "bloggtørka" for over, og du kan atter ta del i mitt gjøren og laden. Og du? Legg gjerne igjen en kommentar, det er så koselig med små hilsener!

4 kommentarer:

Silje Christine sa...

har vurdert å flytte bloggen selv, med eksakt samme begrunnelse som deg. MEN, jeg syns det er mye lettere å endre designet hos blogg.no.. Og det er egentlig hele grunnen til at jeg blogger, at jeg kan få pynte på den :p

A K sa...

Hei :)

jeg var innom her en dag tidligere men da kunne jeg ikke legge igjen kommentar?!!

Tusen takk for award :) Jeg har helt glemt å svare deg ang tupperwareparty. Det hadde vært veldig koselig å kommet men jeg må bruke litt ekstra tid på en oppgave nå fram til påske.

Og sånn header lager du i et bilderedigeringsprogram (jeg bruker picasa) og så må du late det opp og stille inn på "istedenfor tekst" (husker ikke helt hva det står...) når du går på utforming :)

Her er det veldig liten tid til blogging om dagen men jeg er som regel innom på besøk selvom jeg ikke rekker å skrive ;)

:) Ann K

Anonym sa...

Som en av dine faste lesere er jeg nå også vært på "innflyttningsfest" i ditt nye "hjem". Må nok bruke litt lengre tid før jeg blir husvarm her inne, men det går nok fort. Har ventet spent og er glad for at jeg igjen kan se fram til nye innlegg.

Skal snart sende over datoer til deg jeg, ang når det passer for oss å ta en tur. :-)

Hans M

Kose- grisene ♥ sa...

Neimen, va du e snell vaaa... (Svensk, og betyr "så snill du eeeer") Så koselig at du ga meg en award :) Er det sånn at jeg får lov til å sende den videre? Kan liksom ikke sånne bloggreier enda se, har ikke engasjert meg så forferdelig heller..
Men, tusen takk iallefall, håper alt står bra til med dere :) Har lagt meg til som følger på siden din, det kan du gjøre på min også siden vi begge nå ha blogspot! Synes den er mye bedre, spør du meg..
Hilse gubben, stor klem :)

Related Posts with Thumbnails