Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 2. mars 2010

Kjære Gud

Etter bursdagsfeiring tre dager til ende med småspiste gjester (eventuelt altfor mye kake?), sitter vi her og spiser kakerester som om det var livet det stod om. Sjokoladekake til frokost, sjokoladepudding til lunsj, muffins til middag og kanskje litt bløtkake til kvelds. Potetgullet tar vi som raske mellommåltider, og brusskvettene skylder ned det hele. Det var mens dagens lunsj (med ekstra mye vaniljesaus som også skal brukes opp - kan ikke kaste mat!) ble inntatt at jeg kom på at jeg ikke har vist dere onsdagens innkjøp. I skrivende stund føler jeg meg svært truffet, og jeg vil tro det er flere som i svake øyeblikk har sendt Vår Herre følgende bønn:


Det var serviettholder jeg var ute etter, men jeg klarte bare ikke å gå forbi dette skiltet. Inntil videre har det fått plass på kjøkkenbenken, men det skulle vel strengt tatt vært feset med magnet til kjøleskapet...

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails