Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 10. mars 2014

Siste nytt!

I alle dager, da! Hvor kom denne bloggpausen fra? Greit, så skal OL rettmessig ta skylda for to av fraværsukene, men etterpå? Jeg er, ærlig talt, svar skyldig.

Men, slapp helt av! Det er ingen som har gått glipp av noe som helst. Det eneste som er nytt siden sist, er alderen. Nå har jeg rundet 27, og det på selveste 27. februar. 27 den 27. Ganske kult, egentlig. Når man ikke krever de store gledene. Dagen ble feiret i all enkelhet, og jeg var fornøyd med både kakene og gavene.

Her er det duket til fest! Hæla i taket, og tenna i tapetet!

Nå går vi bare og venter på nye familiemedlemmer. To griser, blant annet. Jeg vurderer og kalle dem Galte og Vralte, men vurderer også hvorvidt det er greit og gi fremtidig middagsmat navn. Jeg har ikke helt landet i avgjørelsen ennå, men ser jo det upraktiste ved å ikke ha navn på dem også, når de skal bo her helt til jul. De kommer uansett nøffende om et par, tre uker, og det gledes! Busteliten er veldig opptatt av at vi skal få gjis, og er veldig klar for noen høns også, slik at pappa kan "KOKE EGG!" (Enkelte ting bare sies med utestemme. "KOKE EGG" og "PUSSEKATT" for eksempel.) Livet på landet byr på mange muligheter.

I går ble han forresten så sint på Bustemannen, at tårene spratt lange veier. Hvorfor? Fordi pappa ikke var like hyppen som Busteliten på å kjøre traktor helt til nabobygda til nabobygda. Faktisk var han så sint, at det var bare så vidt at Bustemannen ble benådet, og fikk lov til å bli med i bilen da vi skulle kjøre. Hvor får disse småtassene viljen fra? Bustelitens beppe (og min pappa), vil trolig påstå at den kommer fra meg, men det stiller jeg meg sterkt tvilende til!

Her er det faffa (altså oldefar) og Busteliten som er ute på tur.

Slik går nå dagene. Som nevnt, har dere ikke gått glipp av stort. Dagen i dag har blitt brukt til å sy navnelapper på klærne til Busteliten, stoppe syv par med ullsokker, lage middag og å rydde badet. Kjempeartig, alt sammen! Bustemannen har forøvrig gått berserk med motorsaga og kvitta seg med ei bjerk, men så lenge han hadde vett nok til å flytte V50'n først, så ble i grunnen ikke det så veldig spenningsfylt, heller. Greit nok, når jeg tenker meg om. (Det var muligens hans tanke også.)

En liten oppdatering fra Bustehjemmet, der altså. Noen andre som har noe mer spennende å fortelle fra den siste måneden? Eller har bedre forslag til grisenavn enn meg? Følg meg forresten gjerne på Instagram; det gis periodevis flere livstegn der enn her! @bustenellik

- Vi blogges! -


 

2 kommentarer:

Mormorfarmor Inger sa...

Gratulerer på etterskudd med 27 år den 27! Once in a lifetime :)

Mormorfarmor Inger sa...

... og gratulerer med familieforøkelsen ! Det var ikke bare griser du venta på skjønner jeg nå ♥

Related Posts with Thumbnails