Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 8. februar 2013

Two wrongs don't make a right?

Det blir langt mellom innleggene for tida; dagene i Bustehjemmet er så lange og så hektiske, at det blir ikke tid til stort annet enn å gjøre det man må, og knapt nok det. Nå har det imidlertid blitt et par rolige dager for undertegnede. Riktignok ikke helt etter planen, men sånn er det jo både titt og stadig her i huset. 

Mannen med ljåens noe mindre dystre kollega, han som "bare" har ansvaret for sykdom og elendighet begikk nemlig en glipp forrige uke: "Uh-oh! Shit azz! Nå har jeg husket den derre Bustefamilien HVER uke siden september, åssen k u n n e jeg glemme dem forrige uke? Jeg må gjenvinne balansen i regnskapet, opprettholde sykdomsgjennomsnittet! What to do, what to do..."

Stakkaren var jo selvfølgelig livende redd for å miste jobben av slik en tabbe, så klokken fem, morgenen etter: "Øyekatarr! Igjen!! Dobbeltsidig!!! Thank you so f*cking much! It made my day!"

Og sånn går nu dagan. Jeg er én sminkepung fattigere, men akk, hva gjør vel det, når man til gjengjeld får pynte seg med kloramfenikol fire ganger daglig? Og får være hjemme fra jobb fordi man er smittsom? Faktisk så smittsom at Bustemannen nå mener at vi skal fryse ned ALT som har vært i kontakt med hodet mitt det siste halvåret (hvorfor ikke bare sette fyr på hele kåken og kaste meg på bålet liksom? Da er vi jo kvitt problemet for godt.). Vondt gjør det forresten også, men det var av mindre betydelighet, mente mannen, bare vi får denne dævelskapen ut av huset. Våttevver!

Bare jeg får min daglige dose kaffe mocca, så er det egentlig
veldig våttevver også for meg, altså...

Abelone kan i alle fall glede seg! Hun ble nemlig den heldige vinneren av de fire som tok utfordringen om å kladde 2013. Hun har et nokså hektisk og miserabelt år foran seg, så det skader kanskje ikke med en liten overraskelse i posten? Send meg adresse på mail, så skal vi se om ikke jeg rekker en tur innom postkontoret en dag jeg skulle slumpe til å stå på bena igjen.

Alle dere andre kan se frem til at Busteliten skal tre i kongens klær om en atten, nitten år. Da er vi forhåpentligvis ferdige med sykdom for en stund, og hverdagsbloggingen kan omhandle noe annet enn omgangssyke, øyekatarr, vannkopper og forkjølelse. Enn så lenge er det dette som er hverdagen, så dere får bære over med det... God helg, folkens!

 

1 kommentar:

Shy sa...

Slitsomt når ungane er sjuke, men slik er det i ein periode. Plutseleg har det gått 18-19 år! ;-)
Krysser fingrane for at han med ansvar for sjukdom gløymer Busteheimen neste veke. God bedring og god helg!

Related Posts with Thumbnails