Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 29. januar 2013

Et btw

Eller by the way, i fulltekst. (Apropo, på godt norsk.) 
Jeg ser med begeistring at slanketipset mitt har slått an hos den gjengse bloggleser. Nå ser jeg bare frem til å se før-/etterbilder rundt om på de ulike bloggene. 

I min jobb som fristerinne (for den uinnvidde: nei, jeg jobber ikke på bordell, men driver et bakeriutsalg), så må man i disse magerkost-dager som januar jo er, benytte seg av alle de markedsføringstriks man kan. Philip Kotler er jo som en gud å regne i den sammenheng, og hans Marketing Management bibelen. (Jeg har lest den fra perm til perm, og kan skilte med en A i markedsføring fra høyskolen, så det er jo tydelig at mannen har noe å fare med.)

Et velkjent verktøy i markedsføringssammenheng, er jo folks samvittighet. Det skal ikke så mye til for å få den kølsvart (kullsvart) enten i den ene eller andre retningen. Frykt er å finne i omtrent samme liga, og kombinerer man skremselspropaganda med folks samvittighet, ja da har man praktisk talt produsert krutt. Salgskrutt. 

Følgelig har jeg nå derfor, i disse triste januardager, kreert plakaten dere ser under. Den er behørlig plassert på disken, nærmere bestemt midt i glaninga til folk (også godt norsk), og det funker. I dag var all småbakst utsolgt tre timer før stengetid. Eureka.


(Det rosa der, er e' kake.)

Det er bare å finne frem kakegaflene og raggsokkene, folkens!

 

8 kommentarer:

JunePune sa...

hahaha.. Fantastisk!

Elisabeth Kras sa...

Veldig fin plakat! :-)

Livet i Casa Didriksen sa...

Skulle gjerne vært innom det bakeriet ditt en tur....

Mormorfarmor Inger sa...

Herlig! Ja skal man leve et liv uten å kose seg med bakevarer fra baker'n, da blir det ille tråkig!

Bente sa...

Ja til kake!
Liker skiltet ditt :-)

Unknown sa...

Herlig plakat, og sann også :)
Ha en strålende dag!!

Spirea sa...

Vil bare takke deg for at du får frem smilet hos meg - igjen og igjen :) du er herlig. Ønsker deg en god dag. klem klem

Elisabeth sa...

Strålende Bustenellik.
Jeg syns vi skal slå et slag for kaffeslabberasene igjen. Du vet, dem med flere sorter godsaker og kakebakst på bordet, samt brennhet svart kaffe i koppen. Kommer mye godt ut av slikt!

Related Posts with Thumbnails