Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 14. oktober 2012

På en søndag...

Det er en rolig søndag i Bustehjemmet i dag. Eller... det er forresten en sannhet med modifikasjoner. I stua står Bustemannen og bråker med sag for å reparere (!) veggene etter at vi har kledd om huset og skiftet ut verandadør og vinduer. Dessuten ligger Busteliten og snorker så det dirrer i babycallen. Så, helt rolig er det kanskje ikke, men det skjer nå ikke så mye i dag iallefall. Typisk søndag (om man ser bort i fra saga, da). 

Febersyke gutter

Det har forøvrig vært en rolig uke, også. Busteliten har vært hjemme med feber siden mandag, og først i  går kunne vi krysse av for en feberfri dag i kalenderen. Stakkars liten, han har vært helt kaputt, vesle kællen. Bare ligget i armkroken og døset og sovet. Det har nesten vært som å ha en liten baby i hus igjen. 

Hva man finner bak senga etter en natt med
samsoving. Én av totalt seks netter.

Og apropo... I går var det på datoen ett år siden termindato for Busteliten. Da var han enda ikke innstilt på å si opp leiekontrakten i magehybelen, og det er lett for en mamma og en pappa og tenke tilbake på denne tiden i fjor. Tenke at "på denne tiden i fjor, så...". Tiden flyr jo så fort, og selv om vi føler at vi har vært flinke til å ta vare på øyeblikkene, så har vi likevel ikke klart å bremse tidens fart.

Når man er syk er det lov å kose seg litt ekstra,
og her skåler vi i bolle og kanelsnurre.

Søndager går også rasende fort, og om ikke mange timene er det tid for å sette på vekkerklokka og å krype under dyna for så å våkne til en ny dag og en ny uke. Forhåpentligvis er Busteliten frisk nok til å dra i barnehagen igjen i morgen, og Bustemannen er tilbake på jobb igjen etter en laaang permisjon. Hverdagen er så absolutt tilbake i Bustehjemmet. 

Ja, det var bare et lite livstegn fra Bustehjemmet på en regntung søndag.
Jeg ønsker dere alle en fortsatt god søndag, og plutselig så blogges vi igjen.
Til uka har jeg blant annet en fin-fin give away å presentere, so stay tuned!


 

5 kommentarer:

Unknown sa...

Kjennes som det var i går jeg hadde sånne små, så i stedet for på denne tiden i fjor... så blir det på denne tiden for 10 år siden... he he :) Nyt de små, de vokser så altfor fort! :)

Fin søndag til deg :)

//Beate

Ymmeli sa...

Det går i feber og snørr her også. Slitsomt natterstid, men deilig med kos på dagen. Ha en god søndag. Klem.

Lillis verden sa...

Ja, det er rart hvor fort tiden går, og vittig å tenke som dere: at på denne dagen i fjor... DA var min lille Siljemo knappe måneden og nå fyker hun rundt.. det går fort. Her er vi (enn så lenge) feberfri, men det varer nok ikke lenge ;)

Petrus og Petrine sa...

Da håper vi på frisk gutt og gode hverdager igjen <3
Rart å tenke tilbake på tiden da man ventet på de små menneskene som vi plutselig har omsorgen for og setter pris på her ute i verden .. Lykke, at vi har muligheten

God hverdags uke til deg

Unknown sa...

God bedring til lille busteliten, og god søndag til dere alle! :)

Klem

Related Posts with Thumbnails