Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 8. oktober 2012

Etter den søte kløe også videre

Nå hadde det sikkert passet seg med en pangstart og god kveld alle fininger (hjerte, hjerte, hjerte), men jeg kjenner at jeg er ikke helt der i kveld, altså. Ikke noen kvelder egentlig, når jeg tenker etter.


Det er mandag, og det til de grader. Det er rart med det, hvordan knallfine helger alltid ender opp i et svart hull av en blåmandag. Hver gang. Denne mandagen begynte det allerede i halv fire-tida i natt. Da våknet jeg og oppdaget at jeg var den heldige arvtakeren av Bustelitens øyekatarr. Mange varme tanker til barnehagestart der, altså. Busteliten selv, måtte vi hente i barnehagen i dag. Feber og surkling i brystet førte oss videre til venteværelset på legekontoret. Der ventet vi. Og så ventet vi litt til. Også fikk vi med oss noen medisiner og dro hjem og sov. 


Men, helga var bra altså! Fredag satte nemlig Bustemannen og jeg kursen mot hovedstaden og en liten hverdagsferie på sånn rundt regna 31 og en halv time. Høydepunktet var selvsagt Spamalot på Folketeateret fredag kveld. FOR en forestilling! Fantastiske skuespillere, med Atle Antonsen i spissen, fantastiske vokaler, og ikke minst en genial story, bygget på Monty Pythons film om The Holy Grail. Det er nok et must å like Monty Pythons humor for å få utbytte av et slikt show, men det gjør vi jo, så vi triller terningkast 10 på en skala fra en til seks. 


Osloturen forøvrig bestod av Hard Rock Café, hotellovernatting, kaffeshopping, litt annen shopping (tilpasset menn, dersom vi ser bort fra IKEA-turen), tælling, skravling, "hjelp jeg får helt panikk av så mange mennesker på ett sted", "ROSA TRAKTOR! Det er flere bønder enn meg i by'n!", og litt søvn. I hvertfall for han som ikke hadde forstoppelse i nesa. Også McDonald's på vei hjem. Da følte vi oss ville, må dere tro!


Nå er feber'n, Ulfen og Busteliten i seng. Bustemannen er på snekkeroppdrag og selv vurderer jeg å benytte anledningen til å boikotte Discovery og National Geographic på TV, og nyte litt døll underholdning der før jeg hopper i loppekassa og håper på en mindre turbulent morgendag. Men, noen må få helse-Norge til å gå rundt også. 


Ha en fin-fin mandagskveld; 
vi blogges! 

 
, som ikke hadde til hensikt å høste sympati denne gangen, snarere hverdagsblogge litt. Og å lage rosa glansbilder er jo ikke helt min greie...

7 kommentarer:

Livet i Casa Didriksen sa...

Mandag er mandag:)

hh sa...

God bedring!

Petrus og Petrine sa...

Men en så innholdsrik helg, så kommer nok mandagen med et brak . ... <3

Håper på fort - frisk - busteliten <3
klem til dere alle

VeroNot sa...

Jeg kjenner til det med barnehagestart....er heldigvis blitt bra jeg nå etter 7 uker med snufsing... God bedring til dere alle! :-)

Åshild sa...

Jeg liker dine hverdagsfortellinger. Du er god til å skrive.

Bergljot sa...

God bedring til deg :-)

Fru Andersen sa...

Kjekk helg dere har hatt da! Stas med Oslotur alene kan jeg tenke meg ;-) Hørtes jo ut som om dere virkelig hadde fått gjort en del også.

Håper du er myyyyye bedre i dag, nå som vi har kommet helt til onsdag og det snart er helg igjen. Selv om jeg må innrømme at onsdag ikke er så mye bedre enn mandag for min del denne uken..... Syke barn som ikke sover om nettene, mann avgårde på jobb hele uken, og stuptrøtt mor som løper rundt i halvsøvne og presterte og knuse tærne mot dørstokken i natt, blodspor over hele huset. Innser at jeg må holde meg inne i dag, får ikke på meg sko. Men kanskje like greit for jeg hadde vel sovnet om i reolene på Kiwi eller noe, stille og fredelig der kan jeg tenke meg ..zzzzzz.....

Klem på du!

Related Posts with Thumbnails