Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 20. august 2012

Ho! Ho!

Den stakkars Bustebloggen min har blitt aldeles forsømt den siste uken. I likhet med mann og barn og vaskemaskin. Hverdagen har startet, og det med et pang. Med over tolv timers arbeidsdager hele forrige uke, lørdag inkludert, er det sikkert og visst at det merkes både på hus og kropp at man ikke lenger er fulltids husmor. 

I dag har det imidlertid vært en "kort" dag, og jeg har kost meg sammen med Busteliten og Bustemannen. Busteliten hadde vokst fra de fine skoene sine som mamma'n var så glad i, så ettermiddagen har vi brukt på å finne nye. Hans første "ordentlige" sko. Lille kællen.


Busteliten har rukket å bli ti måneder allerede, og i dag tok han sine tre første skritt helt alene. Helt bevisst var det nok ikke, men ett skritt er ett skritt, og det skal bli spennende å se om han snart knekker koden. 


Nå er Busteliten i seng, og Bustemannen plukker ned stillaset fra den ene gavelveggen vår. To vegger har fått ny kledning, og i morra får vi nye vinduer. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan det blir. Bare jeg får litt tid til overs, så skal jeg vise dere både tak og vegger. Bustemannen er flink, og det blir fint!


Nå har jeg brukt tid på både mann, barn og blogg, så da gjenstår det å bruke litt tid på vaskemaskinen før jeg tar kvelden. Hvis ikke jeg gjør det, får vi håpe på tørt og varmt vær så ikke vi fryser uten klær. Jeg ville bare titte innom her for å si at jeg ikke har lagt over lokket. 

Ha en fin-fin mandagskveld og en fantastisk uke!
Vi blogges. Plutselig.


 

5 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

Ho, ho!
hverdagen har innehentet oss også.
Og nå har jeg noen minutter fri,og skulle vel ha skrevet et lite blogginnlegg...
vi får se hva det blir til :)

Vi vurderer hytte om dagen, men er i tvil.
Mye penger å eventuelt bruke om man ikke vil trives med å feriere på ett sted til stadighet :)

Så vi er i tankeboksen .. fant ingne åremålsleie i rimelig nærhet så vi kunne prøve det ut :)

Fortsatt god jobb, og kos deg med minsten når du har tid :)

Åshild sa...

Vi må snart få høre hva du holder på med.

Guri sa...

Vi strever for å få dem til å gå, men når de først gjør det ser vi helst at de sitter stille ;)
Lykke til :)
KLÆM

Mormorfarmor Inger sa...

Herlige Veslekæll som har fått så fine sko :) Minsten her i huset (som for øvrig er veldig voksen nå) - gikk da han var 10 måneder. Aberet var at han ikke greide å svinge i førsten, så det ble noen kræsj i både vegger og møbler!
Godt du får noen pustepauser i disse travle dagene :)
Klem fra "nesten-nabo'n"

Martilie sa...

Gosh - 10 måneder - allerede!!!
Synes det var nettopp.. Er vel noe med at jeg ikke har fulgt så godt med siste halvåret :)

Nyt de gode stundene :)

Klem fra Tove

Related Posts with Thumbnails